Merhaba ziyaretçi. Sitede konulara mesaj yazmak veya paylaşımlarda bulunmak için üye olmalısın.
Lackawanna Soul & Blues Band
Sayfa: [1] 2 3 4 5 6 ... 9   Aşağı git
Yazdır
Gönderen (Okunma Sayısı 43436 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

= 26 Bardak
Çevrim dışı Çevrim dışı

« : 04 Temmuz 2007, Saat 11:59 »

2006 ' da Ömer Aydın tarafından fikirsel bazda ilk temelleri atılan 2007 yılında deneyımlı muzisyenlerin birleşmesiyle kurulan Lackawanna Soul&Blues Band, soul , blues ,funk, rock'n&roll ve modern swing tarzlarını benimsemiş ,Türkiyenın en kalabalık performans gruplarından biridir... Şu gune kadar çeşitli festival,organİzasyon, parti ve bar programlarında sahne alan grubun performansları duzenli şekilde sürüyor ...

---Neler Çalınır ? ---
Blues Brothers, Ray Charles, Big Bad Vodoo Daddy, James Brown, The Commitments, Tom Jones, Aretha Franklin, Stevie Wonder, Brain Setzer Orchestra, Elvis Presley, Squirrel Nut Zippers, BB. King, Chuck Berry, Eric Clapton, Wilson Picket, Steve Ray Vaughan, Tower Of Power, Yavuz Çetin, Gary Moore, Stray Cats, Tina Turner ve daha niceleri ...

vokal :  Ömer Aydın
back vokal :  Selin Sümbültepe
gitar :  Umut Yunus Ateş
gitar :  Veysel Çolak
gitar :  Gürhan Öğütücü
bas :  Yalçın Hasançebi
davul : Tansel Turunz
piano : Koray Üsgülen
bariton saksafon :  Erkan Demirtaş
tenor saksafon :  Anıl Şallıel
tenör & alto saksafon : Fırat Avcı
alto saksafon :  Batuhan Şallıel
soprano saksafon : Servet Sinan Akçelik
trompet : Ege Cengiz
trompet : Utku Akyol
trombon : Isık Üstündağ

Menajer : Bora Us 05334745832
İletişim : lackawana@gmail.com

Bugune kadar sahne aldığımız bazı organizasyon ve mekanlar :

"Shaft Blues & Jazz Club
"Balans Music&Performans Hall
"Studio Live
''Riddim Live
"Chicago Bulls
"Balans Brau
"Jazz Stop
"Up And Down (eskisehir)
"Mario Cantoni
"Bar 10
''Üç Nokta
"Pusula Şenliği
"İstanblues.org Blues Gecesi
"Blues Expertence Gecesi
"Parkorman (Rock'n Roll Düğün Konsept)
"Gençtival
''2008 Birleşmiş Milletler Gençlik Festivali
''Galatasaray Üniversitesi
"Beykent Üniversitesi
"Corne D'or Fest
''Rock'n Roll & Blues Night (BSM)
"Moonshine Soul& Blues Night
''Bakırköy Sanat Merkezi (Gençliğin Sanat İle Buluşması)
''Beşiktaş Meydanı

Email: lackawana@gmail.com
Facebook Grup : http://www.facebook.com/group.php?v=info&ref=ts&gid=9121775750

« Son Düzenleme: 15 Nisan 2010, Saat 18:05 Gönderen: Hoochie Coochie Man » Logged

mannishboy
Ali İzzet Çalışkan

= 25 Bardak
Çevrim dışı Çevrim dışı

« Yanıtla #1 : 04 Temmuz 2007, Saat 16:43 »

E üstad, nerelerde çıkıyorsunuz çalıyorsunuz, program yaptığınız bi bar var mı ? Biraz bilgi verebilir misin bu konuda acaba ? Dinlemek isteriz gelip.

Hoochie Coochie Man
Erhan Ösüm
Yönetici

= 241 Bardak
Çevrim dışı Çevrim dışı

« Yanıtla #2 : 12 Ağustos 2007, Saat 01:03 »

Bar programlarınızı bu başlıkta bildirebilir; fakat konser, festival veya diğer etkinlikleriniz için yönetimle irtibata geçerek site ana sayfasında haber yapabilirsiniz!

info@istanblues.org

= 4 Bardak
Çevrim dışı Çevrim dışı

« Yanıtla #3 : 13 Ağustos 2007, Saat 01:20 »

pusula şenliğine gittim ve iğrenç bir festivaldi yağmur  yağıyordu birde üstelik festival alanında ki herkes mutsuzdu bende mutsuzdum ara verilmişti ve yeni grup sahneye cıkacaktı  ses ayarı sonra sahne uzun iş ...tam küfür ederek gidecek iken eve içime dokunan süper yırtık çalan ve bana dur nereye diyen bir alto saksafon sesi duydum ardından öfke kusan tenör saksafon ve gitar solosu sahneye doğru baktım sahnede 10 kişi ses ayarı yapıyor garip bir grup dedim yoksa blues mu !!! ve  geri döndüm .. ve müzik başladı blues brothers everybody need somebody to love ardından jailhouse rock - hell - sweet home chicago - shake tail feather - sex bomb ....sahnedekiler müzikleri bir yana sahne performanslarıyla herkesin yuzunu gulumsettiler ve çıldırttılar herkes dans ediyordu yağmura aldırmadan cok eğlendim butun kalbimle teşşekkür  ederim   Grin .....takibim altındasınız bilmiş olun şimdilik hoşçakalın

= 8 Bardak
Çevrim dışı Çevrim dışı

« Yanıtla #4 : 13 Ağustos 2007, Saat 11:29 »

Dün akşam mağazanın birinde DVD ararken Lackawana Blues diye bir film vardı, DVD arkasında film çok güzel (klasik olarak) ve güzel bir blues şarkısı gibi filan yazıyordu, grubunuzun isminin bu filmle ilgis var mıdır? Ayrıca bu filmi izleyen oldumu alıp izlesek mi acaba, gerçi yeri burası değil ama forumun sinema kısmınada yazacağım şimdi  Smiley

= 1 Bardak
Çevrim dışı Çevrim dışı

« Yanıtla #5 : 03 Eylül 2007, Saat 20:50 »

lackawannaaaaa blues nerdesiniz 1 bucuk aydır yoksunuz piyasada neşe kaynaklarımız göremiyoruz ... kıvırcık sakın saclarını kesme  Smiley yeni sezon nerde cıkıyorsunuz hayal kahvesi devammı valla sizi buldum sitede gezinirken direk üye oldum hoşçakalın ..

immo
Umut Dernekoğlu

= 85 Bardak
Çevrim dışı Çevrim dışı

« Yanıtla #6 : 04 Eylül 2007, Saat 07:25 »

yahu arkadaşlar kızlar sizi çok beğeniyor nedir bunun sırrı  Smiley

Sevgili Lackawanna grubu methinizi şu sıralar çok duymaya başladım sabırsızlıkla size bir yerde rastlamayı bekliyorum.

Kendimi Bulduğum Heryerdeyim...
"Blues kendini bulmaktır, özüne dönmektir..."

= 26 Bardak
Çevrim dışı Çevrim dışı

« Yanıtla #7 : 10 Eylül 2007, Saat 10:50 »

Smiley herkese tesekkürler yeni repertuar çalışması bitmek üzere en kısa zamanda birlikteyiz şimdilik hoşçakalın

= 1 Bardak
Çevrim dışı Çevrim dışı

« Yanıtla #8 : 12 Eylül 2007, Saat 13:56 »

benim lackawanna üzerindeki gözlemlerime göre kızların üzerinde grubun sempatik olmasıdır ... solistlerinin üzerinden direk sempatiklik akıyor hiç birşey yapmasına gerek yok  Grin müzikleride gayet iyi sahne showlarıda gördüğüm en gercekçi türkiyede ki blues grubu

= 0 Bardak
Çevrim dışı Çevrim dışı

« Yanıtla #9 : 13 Eylül 2007, Saat 02:24 »

Smiley güzel insanlar sizle kişisel olarak tanışmıyoruz ama müziğinizle tanışabildim müziğiniz ve sahne sovunuz gercekten cok iyi palyaço gibisiniz ama kötü anlamda söylemedim onlar insanlara sanki hep gülüyormuş gibi gelirler sanki hep mutluymuş gibi sizlerde de palyaçonun kafasını gördüm sahneyi boşverin gercek hayatta da hep sempatik ve gülüyormussunuz gibi turkiyede maddi yönler yuzunden belkide big band ler fazla uzun süre tutunamıyor piyasada ama sizin sadece 1 bucuk senede kurulduğunuzu öğrendim 1 bucuk sene boyunca hiç bi yerde çalmadan özellikle de maddiyat olmadan prova yapmanız kendiniz hazır hissedene kadar ve bu müziğe saygı gösterip iyi bir şeyler çıkarana kadar piyasaya cıkmadığınız için tesekkür ediyorum müziğinizi ve sahne showunuzu gercekten beğendim hatta beni güldürebilmenizi de beğendim haydi devam sizin gibi müziğe değer verenlere ihtiyaç var turkiyede

Hoochie Coochie Man
Erhan Ösüm
Yönetici

= 241 Bardak
Çevrim dışı Çevrim dışı

« Yanıtla #10 : 16 Eylül 2007, Saat 00:36 »

Temmuz mu? Eylül mü?  Grin

Hoochie Coochie Man
Erhan Ösüm
Yönetici

= 241 Bardak
Çevrim dışı Çevrim dışı

« Yanıtla #11 : 17 Eylül 2007, Saat 21:17 »

2 soru..

Bir afiş var mı hiç?
Sadece siz mi çıkıyorsunuz, başka grup var mı?

(bu 2 sorumda haberlere ekleyeceğim resim içindi..)

immo
Umut Dernekoğlu

= 85 Bardak
Çevrim dışı Çevrim dışı

« Yanıtla #12 : 18 Eylül 2007, Saat 05:41 »

pardon arkadaşlar düzeltme yapıyorum hemen 22 eylül cumartesi lackawanna soul&blues band sezon açılışını atasehir chicago bulls da yapıyor mekanın fotoğrafını aşağıdaki linke tıklayarak ulaşabilirsiniz bekleriz efendim http://tr.tilllate.com/TR/images/articles/chicagobulls1.JPG

gelirim görürüm dinlerim diyordum ancak fakat ama lakin resmi görmeseydim keşke keyfim kaçtı birden mekan bu kadar lüks olunca hayallerde mort oluyor açıkcası...

özgür/...
Özgür Gültekin
Editör

= 39 Bardak
Çevrim dışı Çevrim dışı

« Yanıtla #13 : 18 Eylül 2007, Saat 14:05 »

gelirim görürüm dinlerim diyordum ancak fakat ama lakin resmi görmeseydim keşke keyfim kaçtı birden mekan bu kadar lüks olunca hayallerde mort oluyor açıkcası...
mort olmasında noolsun..
 Shocked 70'lik bira 12 YTL idiot2 uglystupid2

Someone took me to a restaurant and I had to eat something fast
I ordered me some chicken
They gave me alligator ass

immo
Umut Dernekoğlu

= 85 Bardak
Çevrim dışı Çevrim dışı

« Yanıtla #14 : 19 Eylül 2007, Saat 02:24 »

mort olmasında noolsun..
 Shocked 70'lik bira 12 YTL idiot2 uglystupid2

ee yani noluyım abi biz öğrenci herifleriz biz 50lik biraya 3 lira verdiğimizde uyuyamıyoruz birde Ankara liyim ben  Smiley

please_noise
Fatmagül Erdinç

= 74 Bardak
Çevrim dışı Çevrim dışı

« Yanıtla #15 : 19 Eylül 2007, Saat 15:25 »

eheh bende şöle bi baktım kaldım mekanı görünce Embarrassed biz alışmışız böle döküntü mekanda müzik dinlemeye,arkadaşta sanırım beğenilmediğini sandı ve mekanın  güzelliğinden bahsetme gereği duydu buck2  Smiley

= 0 Bardak
Çevrim dışı Çevrim dışı

« Yanıtla #16 : 20 Eylül 2007, Saat 12:29 »

chicago bulls da mı cıkıyorsunuz nasıl bağladınız o işi orda bildiğim kadarıyla albumu olan sanatcılar cıkabiliyordu butun gruplar orada calmak için kasar bi taraflarını   yırtar deneme çalışı koparabilmek için sanslı grup sizsiniz demekki  gecen sene (teoman - yuksek sadakat - pamela - zeynep casalini )cıkıyordu bildiğim kadarıyla orada ... mekanı görmüş bir adam olarak size sunları söylebilirim hani amerikada jazz clubler olur ya buyuk dekarasyonuna iyi para harcanmış titizlikle yapılmış cadillac var içerde ordan anlayın işte  Grin öle bi yer ama cidden öğrencilere göre bi yer değil pahalı bir mekan  ... lackawanna blues adınızı arkadaşlardan internetten cok duymaya başladım sizin için en iyisi diyorlar 10 kişi ile sahneye nasıl sığıyorsunuz onuda anlayamadım  Smiley bir terslik olmassa dinlemeye gelicem sizi bakalım hakikaten söylenilenler kadar iyi misiniz  Grin

Hoochie Coochie Man
Erhan Ösüm
Yönetici

= 241 Bardak
Çevrim dışı Çevrim dışı

« Yanıtla #17 : 20 Eylül 2007, Saat 12:38 »

hatta ben diyrum ki bir gun soul stuff - sahte rakı - lackawanna blues - bluesaint ve diğer blues grupları bir blues gecesi düzenlesin herkes 40 dakika sahnede kalsın böyle bir organizasyonuda istanblues.org organize edebilir mesela  Grin görüşmek üzere
Harika konuştun vallahi  Smiley Sanırım bu Türkiye'de blues tarihinin en büyük organizasyonu olurdu, umarım o da olur yaa ileride..

= 26 Bardak
Çevrim dışı Çevrim dışı

« Yanıtla #18 : 20 Eylül 2007, Saat 12:42 »

haydi o zaman istanblues.org un ağır topları yapsın organizasyon soulstuff (soul) lackawanna(chicago blues- swing) sahte rakı ( texas rockn roll )    sarkılar çalar herkesin tarzı farklı zaten  istanblues un gecesi gibi olur güzel olur gelenekselleşir belki sonra öyle bir şey olursa lackawana@gmail.com a mail atmanız yeterli seveseve geliriz

Chicago Bulls Bar
Mozaik Çarşı T14 No:1 Ataşehir
Istanbul  22 eylül lackawanna soul&blues band yeni repetuarıyla chicago bulls da bekleriz efendim

Hoochie Coochie Man
Erhan Ösüm
Yönetici

= 241 Bardak
Çevrim dışı Çevrim dışı

« Yanıtla #19 : 20 Eylül 2007, Saat 13:29 »

Neyse Lackawanna Soul@Blues Band'i bu başlığında rahat bırakalım, konu ile ilgili görüşleri altta linkini verdiğim başlıkta yapalım..

http://www.istanblues.org/forum/index.php/topic,409.0.html
Sayfa: [1] 2 3 4 5 6 ... 9   Yukarı git
Yazdır

Copyright ©

2007 - 2010 Her hakkı
İstanblues.org'a aittir.

XHTML ve CSS

Bu Sayfalar, XHTML ve CSS
standartlarına uygundur.

Tasarım