|
|
|
 = 26 Bardak
Çevrim dışı
|
MENERJER : Turgut Meşe 0532 215 24 76
vokal&gitar : : Ömer Aydın gitar : : Umut Yunus Ateş bas : : Gökhan Kalafat davul : : Koray Kocabaş piano : : Murat Cengiz trompet : : Melih Kocakuş tenör saksafon : : Erkan Demirtaş trombon : : İsmail Uçar soprano saksafon : : Servet Sinan alto saksafon : : Hakan Aydın mezzo vokal : : İdil Meşe alto vokal : : Pınar Argın
lackawanna 12 kişi oldu halı saha tejkliflerine de açığız bundan böyle
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 27 Şubat 2008, Saat 13:53 Gönderen: lackawanna »
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 = 2 Bardak
Çevrim dışı
|
ne çalmışız bea :Dpide o programdan önce koray yormasa
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 = 26 Bardak
Çevrim dışı
|
ne çalmışız bea :Dpide o programdan önce koray yormasa koray cok fena tazmanya canavarı en doğru kelime kendisi için
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 = 85 Bardak
Çevrim dışı
|
oha ne ara 12 oldunuz siz!  olum yakında grubun üyelerinden mekana seyirci sığamayacak 
|
|
|
|
|
|
Kendimi Bulduğum Heryerdeyim... "Blues kendini bulmaktır, özüne dönmektir..."
|
|
|
|
 = 2 Bardak
Çevrim dışı
|
hehe  ömerin dediği gibi halı saha maçlarına açığız 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 = 1 Bardak
Çevrim dışı
|
sahnede hiç birbirine benzemeyen kusturica filminden fırlamış bi görüntüleri var, sevimli ve mütevaziler. saksafonla uzun hava çalmaları da değişikti baya  çalanlar çalgılarıyla akraba olmuş, çok iyisiniz başarılar
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 18 Mart 2008, Saat 04:00 Gönderen: karagulefendi »
|
|
|
|
|
|
 = 1 Bardak
Çevrim dışı
|
teşekkür ederim samimi yorumun için.evet sahnede kusturica filmlerinden fırlamış gibiyiz.bunun da nedeni sanırım süprizlere açık bir çalışımız olması..bir şarkıyı asla bir önceki hafta çaldığımız gibi çalmıyoruz, ya uzuyor şarkı ya da kısalıyor..ama biz keyif alıyoruz.. örneğin ben her hafta koray'ı(davulcumuzu) sahnede bir kaç kez tartaklıyorum  ) seviyoruz bi de birbirimizi.. umarım daha güzel işler başarıcaz...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 = 2 Bardak
Çevrim dışı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 = 2 Bardak
Çevrim dışı
|
hepimiz zenciyiz 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 = 241 Bardak
Çevrim dışı
|
Merhaba sevgili Lackawanna dostları..
Lütfen grup ile ilgili yorumlarınızda sadece gülücük ya da bir iki kelimelik kısa, okuyana hiçbirşey vermeyen mesajlar atılmasın.. Saygılar.. İyi forumlar..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 = 19 Bardak
Çevrim dışı
|
Uzun zaman oldu sizleri izlemeyeli şu sınavlarımı atlatayımda tekrar sizleri izleyeyim. Ömer şu videoları yüklemişsin canım çekti şimdi  Mustang Sally Babyyy
|
|
|
|
|
|
Ölü Balıklar Cafe 36
Blues ruhunu satmış Ruhu her bir bedene yayılmış... Kahrolmuş "Gece" aşkına Ve onu arar olmuş yalnız sokaklarda... Her bir virane onun izleri Her bir adım onun hisleri Ama Blues u bulmak zordur artık o her bedenin ruhudur,başıboş zamanlarda...
istanblues
|
|
|
|
 = 241 Bardak
Çevrim dışı
|
Sorma yaa, Ömerleri canlı seyretmeden önce sohbet etmişliğimiz vardır, sahne aldı Lackawanna, öhh dedim, bu bizim ömer mi yahu?  Kendimi bir an Chicago da hissettim, tekrar teşekkürler bu hisleri yaşattırdığın için dostum  + Bira
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 = 19 Bardak
Çevrim dışı
|
Paul Butterfield Blues Band dan I was born in Chicago göndereyim sana erhan o zaman : ) : Canlı çok dinlemek istediğim bir şarkı keşke çalanı olsa 
|
|
|
|
|
|
Ölü Balıklar Cafe 36
Blues ruhunu satmış Ruhu her bir bedene yayılmış... Kahrolmuş "Gece" aşkına Ve onu arar olmuş yalnız sokaklarda... Her bir virane onun izleri Her bir adım onun hisleri Ama Blues u bulmak zordur artık o her bedenin ruhudur,başıboş zamanlarda...
istanblues
|
|
|
|
|
|
|
 = 2 Bardak
Çevrim dışı
|
barfly kardeş bir ara bekleriz.belki istediğin şarkıyıda ekleriz ki hep beraber eğlenceli bir gece geçirmiş oluruz  b arada bu hafta ara veriyoruz ama birdahiki haftadan itibaren durmadan devam :Dtekrar ediyorum biz hepimiz zenciyiz.siyah giyer blues yapar eğleniriz ve sizleride bekleriz  'bapbaluba dubiduba'
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 = 26 Bardak
Çevrim dışı
|
hehe çarşamba gelin misafırımız olun erhanla bu hafta lizard ın dediği gibi yok program sonra kı hafta atlayın gelin
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 = 26 Bardak
Çevrim dışı
|
sevgili dostlar 1 hafta aradan sonraLackawanna her çarşamba olduğu gibi Balans ta ... balans ın weis ya da karamelli birasını yudumlarken blues un tadına varmak isteyen muzik severleri bekleriz Yer : BALANS BRAU Saat: 22:30 Giriş: Ücretsiz Yaş Sınırı : + 18 Telefon: 02122517020 Email: info@balansmuzik.com Adres : istiklal caddesi balo sokak no:22 beyoğlu/istanbul vokal&gitar :  Ömer Aydın gitar :  Umut Yunus Ateş bas :  Emsal Salik davul :  Koray Kocabaş piano :  Murat Cengiz trompet :  Melih Kocakuş tenör saksafon :  Erkan Demirtaş trombon :  İsmail Uçar soprano saksafon :  Servet Sinan alto saksafon :  Hakan Aydın mezzo vokal :  İdil Meşe alto vokal :  Pınar Argın İletişim : lackawana@gmail.com web site : http://lackawanna.anatolianrock.com
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|