= 61 Bardak
Çevrim dışı
|
Şu an tekrar Rusya' da kendisi.Geçen aylarda Rusya'da -20 derece soğukta dışarda çalarken davulcu arkadaşım twin pedalı kick davulun içine girmiş,Asım abinin eline kramplar girmiş ve programı yarıda kesmişler asım abi den canlı yayın gibisin dostum 
|
|
|
|
|
|
kötü hava yoktur, yanlış giyim vardır...
|
|
|
|
 = 11 Bardak
Çevrim dışı
yakın olmak için uzak dur...
|
Türkiye nin büyük bir değeriyle aynı semtte yaşıyorum herkese nasip olmaz tadını çıkarıyorum belki biraz abartmış olabilirim ama olsun
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 = 3 Bardak
Çevrim dışı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 = 11 Bardak
Çevrim dışı
yakın olmak için uzak dur...
|
Doğrudur çünkü gitarında bismillahirahmanirrahim yazıyordu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 = 3 Bardak
Çevrim dışı
|
Param olsa aynı fiyatta bir Fender alacağıma bu gitarı alırım...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 = 0 Bardak
Çevrim dışı
|
makinada yaptığı o şovu unutamıyorum !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 = 0 Bardak
Çevrim dışı
|
Yanlış okumadıysam ÇOCUKKEN 4 OKTAV olduğu yazılmış. Yoktur böyle birşey hocam, en yüksek oktava sahip PAVAROTTİ'dir ki bu adam hergün kafa sesi ile şan çalışarak 3.5-4 oktav olmuş. Kaldıki çocukken 4 oktav olsun. Büyüdüğünde belki sabah akşam kafa sesi çalışmıştır tamam derim ama çocukken yapmayın arkadaşlar. Kafa sesi dediğiniz şey sonradan gelişen birşeydir, göğüs sesi gibi değildir. Abartmayalım.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 = 11 Bardak
Çevrim dışı
|
Asım abiyi severiz ama öyle 4 oktavlık bir sesi yoktur kendisinin.Sesinde ziyade gitar şovuyla ön plana çıkmış birisidir zaten.Yalnız yanlış anlaşılmasın sesini severim ama abartmaya gerek yok tabiki.Bu konuda arkadaşa katılıyorum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 = 86 Bardak
Çevrim dışı
|
Daha öncede yazdım nedense bu adım zerre tad vermiyor
|
|
|
|
|
|
Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I\\\'m not sure about the former.
|
|
|
|
|
|
|
 = 0 Bardak
Çevrim dışı
|
jimi hendrix için şu müthiş cümleleri sarf etmiş kişidir "wolfgang amadeus mozart klasik müziğe ne verdiyse jimi rock'n roll'a onu verdi.herkes jimi hendrix dinleyemez onun müziği belli bir iq gerektirir.çünkü sadece müzik değil bir felsefe kitabı gibidir" hislere tercüman.
|
|
|
|
|
|
"say, maybe, you wanna care for 365 days, right? you aint got it for 365 days, man you got it for one day, man well, ill tell you that one day, man, better be your life, man because you know, you can say oh man, you can cry about the other 364 but your gonna lose that one day, man and thats all you got you gotta call that love, man. thats what it is. if you got it today, you dont wear it tomorrow cause you dont need it!..."
|
|
|
|
|