= 39 Bardak
Çevrim dışı
|
ahhaha onursal noldu sana sıcak mı carptı? gerci beni carptı bugun 2 vize + 30 derece sıcaklık süperdi 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 = 36 Bardak
Çevrim dışı
|
Dürtüldüm : D
|
|
|
|
|
|
"Yüzünden başlasam gitmeye uzaklara, duymasam kimseyi" Seryat "Progressychedelic™ & Psychegressive™" Barrett
|
|
|
|
 = 119 Bardak
Çevrim dışı
The blues are the roots
|
Neyse bir iki poke ledim rahatladım. Evet, çalıştığım ofis teras katı ve kilması çalışmıyor şu anda. Bir ata termometre 35 dereceyi gösterdi ben orda bittim zaten. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 = 39 Bardak
Çevrim dışı
|
ozaman napıyoruz kızlarr birbirimizi dürtüp serinliyoruz kaynamış beyinlerimizi soğutuyoruz evet kızlar hep beraber aynı anda hop bir ki üç dört
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 = 36 Bardak
Çevrim dışı
|
-Remzi abi, Feysbuka üye misin abi ? -Değilim ama iyi bi şeyse olabilirim. -Hiç bulaşma abi, mavi mavi, birbirini dürtükleyen bluz giyen adamlar bastı, ben de çıkmayı düşünüyorum.
|
|
|
|
|
|
"Yüzünden başlasam gitmeye uzaklara, duymasam kimseyi" Seryat "Progressychedelic™ & Psychegressive™" Barrett
|
|
|
|
 = 119 Bardak
Çevrim dışı
The blues are the roots
|
hehehe  Nerdeymiş onlar biz de kaçalım olmadı hehe
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 = 39 Bardak
Çevrim dışı
|
aman kızım öle bilmediğin facebooklarda dolaşma pokelayan olursa cevap verme hele ki mesaj attılar hemen cık...etraf kötü cık cık cık
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 = 177 Bardak
Çevrim dışı
Kingus Kick Ass..!!
|
...açıkcası biz de çok kullanmıyoruz...
Aynen bende öyle.. Facebook / Myspace başlıklarımız saolsun barfly'in eseri.. Facebook'a üye olmadığım için orayı direk barfly'a bıraktım, admin odur. Myspace ise hiç uğramıyorum, birtek talepleri onaylamak için en fazla 20-30 saniye duruyorum, hepsi bu.. orda da admin barfly'dır. 
|
|
|
|
|
|
Yaşayamayacak kadar garip, ölemeyecek kadar nadir.
|
|
|
|
 = 3 Bardak
Çevrim dışı
|
Facebook'a ekledim ki çok az üyesi var buna üzüldüm, ama myspace'de ekleyemedim sadece tanıdıklarını ekliyor diye bişey çıktı.
|
|
|
|
|
|
Doğumunuz, hayatınız boyunca düzeltmeye çalıştığınız bir hatadır.Gelecek ne zaman vaat olmaktan çıkıp bir tehdit unsuru haline geldi?
|
|
|
|
 = 177 Bardak
Çevrim dışı
Kingus Kick Ass..!!
|
Orayla gönüllü arkadaşlar ilgileniyor, son durum nedir bilmiyorum
|
|
|
|
|
|
Yaşayamayacak kadar garip, ölemeyecek kadar nadir.
|
|
|
|
|