= 177 Bardak
Çevrim dışı
Kingus Kick Ass..!!
|
|
« : 17 Mayıs 2008, Saat 01:57 » |
|
Selam arkadaşlar.. Logo işinden şöyle bir olaya geçelim biz en iyisi.. Çünkü arkadaşlardan o kadar güzel grafikler geliyor ki; bence onların her birini kullanalım.. Ziyan olmasın emekler.. Logo neden istemiştik, sitenin banner(reklam afişi)larında kullanmak için.. Ama en iyisi sizlerin gönderdiği resimleri direk banner(reklam afişi) olarak kullanalım, çünkü hepsi birbirinden güzel.. Banner(reklam afişi) ölçüleri aşağıdadır.. ölçüler pixel dir.. Yatay728 x 90 Leaderboard 468 x 60 Reklam 234 x 60 Yarım Afiş
Dikey120 x 600 Reklam 160 x 600 Geniş Gökdelen 120 x 240 Dikey Afiş Kare336 x 280 Geniş Dikdörtgen 300 x 250 Orta Diktörgen 250 x 250 Kare 200 x 200 Küçük Kare 180 x 150 Küçük Dikdörtgen 125 x 125 Düğme Blues'u destekle bölümümüz açılmıştır. Sizlerin buraya eklediği tüm bannerları orada sergiliyelim, ve herkes istediğini alıp kullansın.. Saygılar..
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 27 Mayıs 2008, Saat 14:43 Gönderen: Hoochie Coochie Man »
|
|
Yaşayamayacak kadar garip, ölemeyecek kadar nadir.
|
|
|
|
 = 36 Bardak
Çevrim dışı
|
Ben amatör olarak uğraşıyorum, bi kaç bi şey yaparım, başka yapanlar da olursa anket açarız güzel bi şey seçeriz, elbet siteden birisi güzel bir şey yapar, eminim.
|
|
|
|
|
|
"Yüzünden başlasam gitmeye uzaklara, duymasam kimseyi" Seryat "Progressychedelic™ & Psychegressive™" Barrett
|
|
|
|
 = 177 Bardak
Çevrim dışı
Kingus Kick Ass..!!
|
Bu konuyu açarken zaten anket fikri aklımdaydı.. Eğer birden fazla talep olursa diye.. Acelemiz yok, konu devamlı güncel.. Tüm taleplere açığız.. Mesela deviantart.com'da gezerken Owen adlı bir grafikerin bir caz club için hazırladığı aşağıdaki logo çok hoşuma gitmişti.. http://offense2theworld.deviantart.com/art/Blue-Olive-logo-72032437Ondan rica ettim bizim içinde birşeyler yapmasını. ancak para teklif etti.. Bunun için para vermeyeceğimi çünkü zaten bu işi yapanın anlamlı bir işe kalkıştığını uzunca anlattım.. O da anladı, blues müziğini çok sevdiğini söyledi ama zamanının olmadığını söyledi ve konu kapandı. Bense yine aynı şekilde saksofon yerine yukarıdaki grafikteki adam gibi bir blues adamının gitar çalarkanki pozu hoş olur diye düşünüyorum.. Bilmem sizler ne düşünürsünüz.. Etrafta o şekil grafikler çok ancak ben bize özel değişik birşeyin çizilmesinin taraftarıyım. Baktık uzunca bir süre olmadı.. Yine bir grafikerin hazır logosunu izin karşılığı kulalnırız. Ne yapalım  Teşekkürler.. İyi çalışmalar.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 = 109 Bardak
Çevrim dışı
ummagumma!
|
Valla logo da, sitenin yeni hali de çok çok iyi olmuş, böyle yayılması falan. Rockerland benzeri bir tema olduğundan, o günleri hatırlattı bir an, duygulandırdı...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 = 36 Bardak
Çevrim dışı
|
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 25 Mayıs 2008, Saat 21:04 Gönderen: Seryat Barrett »
|
|
"Yüzünden başlasam gitmeye uzaklara, duymasam kimseyi" Seryat "Progressychedelic™ & Psychegressive™" Barrett
|
|
|
|
 = 177 Bardak
Çevrim dışı
Kingus Kick Ass..!!
|
Gayet hoş, teşekkürler Serhat. Bunların PDF uzantısı var mı? Ayrıca başka yapan var mı onları da bekleyelim biraz daha...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 = 36 Bardak
Çevrim dışı
|
Gayet hoş, teşekkürler Serhat. Bunların PDF uzantısı var mı? Ayrıca başka yapan var mı onları da bekleyelim biraz daha...
Bunları fikir vermesi açısından pek detaya inmeden yaptım, o yüzden sadece jpg kaydettim bu taslaklardan giderek ya da aynılarını kullanarak her türde kaydeder, gönderirim. Bekleyelim tabii kim bilir daha neler çıkar.Dediğim gibi ben hobi olarak uğraşıyorum logo tasarım işiyle, o yüzden eminim daha iyileri çıkabilir, benimkisi amatör ruh tabii onun da tadı ayrı : D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 = 177 Bardak
Çevrim dışı
Kingus Kick Ass..!!
|
Anladım, Serhat. Sana özel mesaj attım..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 = 177 Bardak
Çevrim dışı
Kingus Kick Ass..!!
|
Blues'u destekle bölümümüz açılmıştır. Sizlerin buraya eklediği tüm bannerları orada sergiliyelim, ve herkes istediğini alıp kullansın..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 = 3 Bardak
Çevrim dışı
|
üstadım bir logo ya da banner çalışcam ama verdiğin ölçüler cm, mm, inches ya da pixel midir bir açıklık getirirsen sevinirim!
|
|
|
|
|
|
Hepimiz Bir Avuç Köleyiz!
|
|
|
|
 = 177 Bardak
Çevrim dışı
Kingus Kick Ass..!!
|
Haklısın belirtmeyi unuttum, özür.. ölçüler pixel dir.. Arkadaşlar sağolsun genelde büyük çalışmalar yapmışlar, ancak küçüklerden ne kadar olursa o kadar çok kullanan olabilir diye düşünüyorum. Çünkü hiçbir forum sisteminin o büyüklükte resimleri imzalarında tutacaklarını düşünmüyorum  İyi çalışmalar..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 = 3 Bardak
Çevrim dışı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 = 3 Bardak
Çevrim dışı
|
İş yerinde dergilerden arta kalan zamanlarda ancak bunu yapabildim azizim. biraz hızlı ve sade oldu ama devamı gelecek.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 = 177 Bardak
Çevrim dışı
Kingus Kick Ass..!!
|
Gayet hoş, ancak sloganı değiştiriyorum.. yanlızca bu sloganı kullanıyoruz. "Türkiye'nin Blues Sitesi" http://www.istanblues.org/destekle.php
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 = 36 Bardak
Çevrim dışı
|
Bu, Blues'u Destekle sayfasının linkini ana sayfada veya forumlarda bu konu dışında bi yerde bulamadım.Anasayfada olsa çok daha iyi olur heralde.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 = 177 Bardak
Çevrim dışı
Kingus Kick Ass..!!
|
Blues'u destekle, sitede gördüğünüz her sayfadaydı  Sol aşağıya bakmanız yeterliydi..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 = 36 Bardak
Çevrim dışı
|
O kadar da aramıştım : D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 = 177 Bardak
Çevrim dışı
Kingus Kick Ass..!!
|
mersindost'un gönderdiği yeni bannerlar da eklenmiştir. Teşekkürler mersindost..!! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 = 36 Bardak
Çevrim dışı
|
Koyunlu olan çok hoş.En sağda, -ters sol anahtarı zannedersem o- Blueş yazısı var, o da farklı olmuş : D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 = 177 Bardak
Çevrim dışı
Kingus Kick Ass..!!
|
Blueş diye görme işte sen onu  Blues o blues 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|