= 38 Bardak
Çevrim dışı
|
En son 21:15'de var tren gece.Zaten gelebilecek olsam geri dönme sorunum olmazdı kalacak yer bulurdum orda da Pazar günü Sakarya'da olmam lazım.
|
|
|
|
|
|
"Yüzünden başlasam gitmeye uzaklara, duymasam kimseyi" Seryat "Progressychedelic™ & Psychegressive™" Barrett
|
|
|
|
 = 207 Bardak
Çevrim dışı
|
az kaldı az 
|
|
|
|
|
|
Bana fiil-i geçmiş zamanla değil Şimdiki zamanla gelin! Bana yaşanmışlıklarınızla değil Yaşanmamışlıklarınızla gelin Kimsenin tarihinin tozlu sayfalarında güzel ve aydınlık şeyler yazmaz. Bende zamanı karartmaya değil, Zamanda renkleri bulmaya gelin!!!!
Amor,Vuelve de la Muerte...
Queen of metal (müzik en büyük uyuşturucudur)
|
|
|
|
 = 207 Bardak
Çevrim dışı
Kingus Kick Ass..!!
|
Gelen arkadaşlar, cumartesi gelirken yanlarınıza varsa foto makinalarınızıda getirin 
|
|
|
|
|
|
Goin' back to İstanbul ...
|
|
|
|
 = 5 Bardak
Çevrim dışı
|
Fotoğraf makinası getirme işini benim üstlenebiliritem yüksek lakin "sabbaha kadar blues" diyorum =)
|
|
|
|
|
|
Wht do u want for nothn a Rubber Biscuit?
|
|
|
|
 = 78 Bardak
Çevrim dışı
Kendimi Bulduğum Heryerdeyim...
|
Fotoğraf makinası getirme işini benim üstlenebiliritem yüksek lakin "sabbaha kadar blues" diyorum =)
hayır ona değil bana bırakın, yarın fotoğrafçı bir arkadaşımı getireceğim, eğer gönlünü hoş tutarsak muhteşem fotoğraflar da çıkaracağına eminim 
|
|
|
|
|
|
Kendimi Bulduğum Heryerdeyim... "Blues kendini bulmaktır, özüne dönmektir..."
|
|
|
|
 = 207 Bardak
Çevrim dışı
Kingus Kick Ass..!!
|
Bu çok güzel haber.. JanisJoplin ve immo.. Yarın görüşmek üzere..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 = 18 Bardak
Çevrim dışı
Sessiz Bir Minör Gamı
|
Bu güzel geceye katılan arkadaşlarımızın benim gibi çok keyif aldıklarına eminim,geceye katılan bütün gruplara da ayrı bir teşekkür etmek gerekli diye düşünüyorum, çok iyi performans sergilediler sahnede...Better Blues , Blue Saint ve Sahte Rakıya bizle oldukları ve Türkiye'de Blues a destek verdikleri için teşekkürler.
|
|
|
|
|
|
Ölü Balıklar Cafe 36
Blues ruhunu satmış Ruhu her bir bedene yayılmış... Kahrolmuş "Gece" aşkına Ve onu arar olmuş yalnız sokaklarda... Her bir virane onun izleri Her bir adım onun hisleri Ama Blues u bulmak zordur artık o her bedenin ruhudur,başıboş zamanlarda...
istanblues
|
|
|
|
 = 207 Bardak
Çevrim dışı
Kingus Kick Ass..!!
|
Bu harika gecede bizlerle birlikte oldukları için sevgili Bluesaint, Sahte Rakı ve Better Blues'a sonsuz teşekkürlerimi sunarım.. Müthiş eğlendik, inanılmaz keyif aldım, ayrıca da geceye katılan tüm dostlara teşekkürler.. Etkinlik ile ilgili elinizdeki tüm resimleri bu linkten veya ana sayfadaki "Etkinlik Resimleri" bölümünden ekleyebilirsiniz.. Benim makina biraz dandik olduğu için az resim çekildi o makineyle.. Ancak gece boyunca bolca resim çekildi, fotoğrafçı arkadaşlarımıza da tek tek teşekkürler.. Yeni resimler eklendikçe buradan haber vereceğiz.. Saygılar. Sevgiler..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 = 38 Bardak
Çevrim dışı
|
Son zamanlarda katılmak istediğim etkinlikler arasında katılamadığıma en çok üzüldüğüm bu oldu.Çok isterdim aranızda olmayı ama malum Öss-Yds telaşı...İnşallah 2. yıldönümünde... Fotoğraf ve videoları bekleriz, iyi olur.
|
|
|
|
|
|
"Yüzünden başlasam gitmeye uzaklara, duymasam kimseyi" Seryat "Progressychedelic™ & Psychegressive™" Barrett
|
|
|
|
 = 207 Bardak
Çevrim dışı
Kingus Kick Ass..!!
|
Video malesef yok  Ancak foto bolca var..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 = 24 Bardak
Çevrim dışı
|
Bu güzel geceye katılan arkadaşlarımızın benim gibi çok keyif aldıklarına eminim,geceye katılan bütün gruplara da ayrı bir teşekkür etmek gerekli diye düşünüyorum, çok iyi performans sergilediler sahnede...Better Blues , Blue Saint ve Sahte Rakıya bizle oldukları ve Türkiye'de Blues a destek verdikleri için teşekkürler.
Bizde, gelipte bizi dinlediğiniz ve destek verdiğiniz için teşekkür ederiz.Bizim için anlamlı bir gece oldu.Bu konserden sonra dağılma kararı almıştık.Birlikte son performansımızdı.Ama güzel bitti.Başka organizasyonlarda görüşmek üzere.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 = 207 Bardak
Çevrim dışı
Kingus Kick Ass..!!
|
Bunu çok öncesinde bildiğim için tepkimi o zaman vermiştim Alcik İzzetcike  Şaka bir yana hayırlısı neyse o olsun.. Bu arada 2. parti resimlerde eklendi.. 3. ve son parti (benim bildiğim) bekleniyor sevgili immo'dan.. Ayrıca dipnot.. Serhat az önce barfly'dan aldığım habere göre çok kısa videolar çekmiş..  Varmış yani..
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 26 Mayıs 2008, Saat 00:42 Gönderen: Hoochie Coochie Man »
|
|
|
|
|
|
 = 207 Bardak
Çevrim dışı
|
gruplar harikaydı  öyle çok eğlendim ki metalcilik falan hikaye oldu  şaka bir yana, herkese sonsuz teşekkürler...
|
|
|
|
|
|
Bana fiil-i geçmiş zamanla değil Şimdiki zamanla gelin! Bana yaşanmışlıklarınızla değil Yaşanmamışlıklarınızla gelin Kimsenin tarihinin tozlu sayfalarında güzel ve aydınlık şeyler yazmaz. Bende zamanı karartmaya değil, Zamanda renkleri bulmaya gelin!!!!
|
|
|
|
 = 18 Bardak
Çevrim dışı
Sessiz Bir Minör Gamı
|
Metalin yalan olduğunu anladın sonunda yani Elif : ) : .Zaten o kadar zıplama hoplama fotolarından sonra metal takılıyorum diyemezsin artık 
|
|
|
|
|
|
Ölü Balıklar Cafe 36
Blues ruhunu satmış Ruhu her bir bedene yayılmış... Kahrolmuş "Gece" aşkına Ve onu arar olmuş yalnız sokaklarda... Her bir virane onun izleri Her bir adım onun hisleri Ama Blues u bulmak zordur artık o her bedenin ruhudur,başıboş zamanlarda...
istanblues
|
|
|
|
 = 207 Bardak
Çevrim dışı
|
yok yahu yalan falan değil  hiç bir şeye değişmem ben metalimi, canım o benim canım  ama biliyorsun ki su gibiyim ben, her kaba göre şekil alırım 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 = 38 Bardak
Çevrim dışı
|
Ayrıca dipnot.. Serhat az önce barfly'dan aldığım habere göre çok kısa videolar çekmiş..  Varmış yani.. Ooo süper.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 = 207 Bardak
Çevrim dışı
Kingus Kick Ass..!!
|
Video görüntülerini ilk mesaja ekledim. Görüntüler için barfly'a teşekkürler.. Erkan Sahte Rakı'yı çekmeye giderken dans ede ede gidişin, ve kameranın bu yüzden bir sağa bir sola oynayışı kopardı beni, kafan güzel tapi  orda ben sana bakıyodum, çektiğini düşünmüyodum  Bu arada videoyu izlerken sayfayı hafif aşağı indirin, ekranda videoyu izlerken aynı anda TryingtobeBBking'in avartarında Hitler'in şarkılara nasıl tempo tuttuğunu görebilirsiniz.. 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 27 Mayıs 2008, Saat 14:15 Gönderen: Hoochie Coochie Man »
|
|
|
|
|
|
 = 18 Bardak
Çevrim dışı
Sessiz Bir Minör Gamı
|
Ritme kendimi kaptırmış gidiyordum,görüntünün ahengini bozulmasın diye kesmedim orayı 
|
|
|
|
|
|
Ölü Balıklar Cafe 36
istanblues
|
|
|
|
 = 5 Bardak
Çevrim dışı
|
oo videoyu izledim de tekrar orada olmak istedim =) Gerçekten harika bir geceydi. Yalnız sahte rakıda coşmuş millet, dans etmişsiniz yanlış zamanda gittim sanırım =)
|
|
|
|
|
|
Wht do u want for nothn a Rubber Biscuit?
|
|
|
|
 = 207 Bardak
Çevrim dışı
Kingus Kick Ass..!!
|
Evet Melike sorma  Saat 1:30 a geliyodu grup artık son şarkısını çalcak, millet bağırıyor.. "Nereye yaa saat daha 1" 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|