= 201 Bardak
Çevrim dışı
Kingus Kick Ass..!!
|
|
« : 18 Nisan 2008, Saat 01:23 » |
|
Küçük afiş http://www.istanblues.org/images/organizasyonlar/1yilkonserimin.jpgTürkiye'nin Tek Blues Sitesi www.istanblues.org 1. yaşında ve bunu görkemli bir konser ile kutluyor.. - Bluesaint Blues Band - Sahte Rakı Blues & Rock'N Roll Band - ve Better Blues Band ile.. ..Sabaha kadar Blues keyfini yaşayın.. Bu anlamlı gecede tüm Blues severleri bekleriz.. Tarih: 24 Mayıs 2008 @ 20:00 Giriş: Ücretsiz.. Yer: Taksim Bibar (İmam Adnan Sokak, İstiklal Caddesi Eski Numb Yeşilçam Sineması Üst Katı) Büyük afiş için tıklayınız.. Video görüntüsü metacafe.com/watch/1342990//
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 15 Ekim 2008, Saat 18:00 Gönderen: Hoochie Coochie Man »
|
|
|
|
|
|
 = 82 Bardak
Çevrim dışı
|
|
|
|
|
|
|
Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I\\\'m not sure about the former.
|
|
|
|
 = 198 Bardak
Çevrim dışı
|
muhteşem bir gece olacak kanımca 
|
|
|
|
|
|
Bana fiil-i geçmiş zamanla değil Şimdiki zamanla gelin! Bana yaşanmışlıklarınızla değil Yaşanmamışlıklarınızla gelin Kimsenin tarihinin tozlu sayfalarında güzel ve aydınlık şeyler yazmaz. Bende zamanı karartmaya değil, Zamanda renkleri bulmaya gelin!!!!
Amor,Vuelve de la Muerte...
Queen of metal (müzik en büyük uyuşturucudur)
|
|
|
|
 = 201 Bardak
Çevrim dışı
Kingus Kick Ass..!!
|
Evet elleri görelim.. Gelenler parmak kaldırsın  Video görüntüsü
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 15 Ekim 2008, Saat 18:01 Gönderen: Hoochie Coochie Man »
|
|
|
|
|
|
 = 18 Bardak
Çevrim dışı
Sessiz Bir Minör Gamı
|
O zamana kadar fiziksel bir sorun çıkmazsa katılıcam tabiki.  Bu arada Facebook'taki açtığım Event a destek atalım arkadaşlar,kendi arkadaşlarımıza haberi yayalım.
|
|
|
|
|
|
Ölü Balıklar Cafe 36
Blues ruhunu satmış Ruhu her bir bedene yayılmış... Kahrolmuş "Gece" aşkına Ve onu arar olmuş yalnız sokaklarda... Her bir virane onun izleri Her bir adım onun hisleri Ama Blues u bulmak zordur artık o her bedenin ruhudur,başıboş zamanlarda...
istanblues
|
|
|
|
 = 22 Bardak
Çevrim dışı
|
Çok heyecanlıyım yavvv 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 = 38 Bardak
Çevrim dışı
|
Hayatta kaçırmam, gerçi o sıralar dersanede eziyet çekiyo olmam lazım ama sınav ertesi gün olsa bile gelirim.Tarih benim için çok uygun.Mükemmel bi organizasyon, seviyorum sizi evet hepinize aşığım hahahah : D, gruplar mükemmel.Şu ana kadar akşam sözlük zirvesinden kalma olduğum için başım ağrıyodu ama ağrı falan kalmadı, süper bi haber.Herkese bira vermeliyim. : D
|
|
|
|
|
|
"Yüzünden başlasam gitmeye uzaklara, duymasam kimseyi" Seryat "Progressychedelic™ & Psychegressive™" Barrett
|
|
|
|
 = 3 Bardak
Çevrim dışı
|
Yeni bir üyeniz olmama rağmen umarsızca bir ısrarla gelmeyi planlıyorum. Güzel forum, güzel müzik, güzel organizasyon...
|
|
|
|
|
|
Hepimiz Bir Avuç Köleyiz!
|
|
|
|
 = 66 Bardak
Çevrim dışı
giz*
|
bi aksilik olmazsa oradayım ben de 
|
|
|
|
|
|
gonna make you groove !
|
|
|
|
|
|
|
 = 39 Bardak
Çevrim dışı
|
ne cabuk gecmiş zaman
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 = 38 Bardak
Çevrim dışı
|
Çok gelmek istiyorum ama gelebileceğimden pek emin değilim, inşallah... diyorum sadece.
|
|
|
|
|
|
"Yüzünden başlasam gitmeye uzaklara, duymasam kimseyi" Seryat "Progressychedelic™ & Psychegressive™" Barrett
|
|
|
|
 = 201 Bardak
Çevrim dışı
Kingus Kick Ass..!!
|
Size bir haber daha, bu günü inanın kaçırmayın derim, çünkü 24 Mayıstan sonra uzunca bir süre etkinlik olmayacak büyük ihtimal. O yüzden o gün müziğe doymak istiyoruz. Hepimiz orda olacağız, herkezi bekleriz..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 = 5 Bardak
Çevrim dışı
|
sabbaha kadar.. =)
|
|
|
|
|
|
Wht do u want for nothn a Rubber Biscuit?
|
|
|
|
 = 66 Bardak
Çevrim dışı
giz*
|
ha şimdi gece saat 2de bitti diyelim bu. benim geri dönecek yerim olmayacak büyük ihtimalle. o zaman ne yapacağız? sabaha kadar bitirmeyeceğiz ki ilk otobüsle eve dönelim diy mi 
|
|
|
|
|
|
gonna make you groove !
|
|
|
|
 = 201 Bardak
Çevrim dışı
Kingus Kick Ass..!!
|
Hıımm bizim gibi sabahlayıp gece bi otelde kalmayacaksanız.. Evet dediğin gibi olur sanırım 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 = 18 Bardak
Çevrim dışı
Sessiz Bir Minör Gamı
|
Anadolu yakasında oturanlar sarı dolmuşlarla dönebilir ama karşı taraftaki durumları bilmiyorum...
|
|
|
|
|
|
Ölü Balıklar Cafe 36
Blues ruhunu satmış Ruhu her bir bedene yayılmış... Kahrolmuş "Gece" aşkına Ve onu arar olmuş yalnız sokaklarda... Her bir virane onun izleri Her bir adım onun hisleri Ama Blues u bulmak zordur artık o her bedenin ruhudur,başıboş zamanlarda...
istanblues
|
|
|
|
 = 201 Bardak
Çevrim dışı
Kingus Kick Ass..!!
|
Doğru onları unutmuşum, sarı dolmuşlar var geceleri..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 = 38 Bardak
Çevrim dışı
|
Sakarya'ya dönecek olanlar ne yapacak : D, Neyse zaten gelemeyeceğim büyük ihtimalle.Çok zor olur, Pazar akşamı olsaydı belki ama o zaman da çoğuna uymazdı heralde malum Pazar tatil Pazartesi işbaşı.Şimdiden iyi eğlenceler size. = /
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 = 18 Bardak
Çevrim dışı
Sessiz Bir Minör Gamı
|
Sakaryaya gece treni yokmuydu : ) : , öğrenciyken hep akşam üstleri dönerdim oradan ama geç saatlere kadar sanırım tren vardır diye tahmin ediyorum,olmadı sabah 6:00 treni vardır ama o yorgunluğu kaldırabilirmisin o da senin tercihin tabiki. : ) :
|
|
|
|
|
|
Ölü Balıklar Cafe 36
istanblues
|
|
|
|
|