= 216 Bardak
Çevrim dışı
Kingus Kick Ass..!!
|
|
« : 01 Kasım 2007, Saat 01:49 » |
|
Büyük afiş http://www.istanblues.org/images/organizasyonlar/Blues_RockNRoll_Gecesi_afis.gifBlues & Rock'n Roll & Soul 'un önemli üç as grubu Aynı Sehirde, Aynı Gün, Aynı Sahnede !!! Sahte Rakı Blues & Rock'n Roll Band (İstanbul) Kingus Blues Band (Ankara) Lackawanna Soul & Blues (İstanbul) İstanblues.org 'un düzenlediği bu muthiş Blues & Rock'n Roll & Soul müzik zirvesi, Kadıköy'ün yeni blues kalesi Bar-10'da olacak.. Ayrıca Ankara'nın önemli blues grubu Kingus Blues Band'i de ilk defa İstanbul'da ağırlamış olacağız. Bu "family values" tadında ki geceye mutlaka siz de dahil olun. (manwithharmonica)Evet, kimler geliyor bakalım? 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 16 Ekim 2008, Saat 17:30 Gönderen: Hoochie Coochie Man »
|
|
|
|
|
|
 = 62 Bardak
Çevrim dışı
|
gelmek isterim ama o günlere doğru belli olucak benm 
|
|
|
|
|
|
autumn leaves
|
|
|
|
 = 209 Bardak
Çevrim dışı
|
biz oradayız  ve herkesi bekliyoruz dört gözle 
|
|
|
|
|
|
Bana fiil-i geçmiş zamanla değil Şimdiki zamanla gelin! Bana yaşanmışlıklarınızla değil Yaşanmamışlıklarınızla gelin Kimsenin tarihinin tozlu sayfalarında güzel ve aydınlık şeyler yazmaz. Bende zamanı karartmaya değil, Zamanda renkleri bulmaya gelin!!!!
Amor,Vuelve de la Muerte...
Queen of metal (müzik en büyük uyuşturucudur)
|
|
|
|
 = 18 Bardak
Çevrim dışı
Sessiz Bir Minör Gamı
|
Gelmesek bu noktadan sonra ayıp olur. Şaka bir yana dolduralım safları arkadaşlar 3 kişimi niyetli sadece 
|
|
|
|
|
|
Ölü Balıklar Cafe 36
Blues ruhunu satmış Ruhu her bir bedene yayılmış... Kahrolmuş "Gece" aşkına Ve onu arar olmuş yalnız sokaklarda... Her bir virane onun izleri Her bir adım onun hisleri Ama Blues u bulmak zordur artık o her bedenin ruhudur,başıboş zamanlarda...
istanblues
|
|
|
|
 = 216 Bardak
Çevrim dışı
Kingus Kick Ass..!!
|
Bugün İst. Üni. İktisat Fakultesi, İletişim Fakultesi, Yabancı Diller Fakultesi, Siyasal Bilimler ve Hukuk Fakultesine afişleri astım, daha önceden de Edebiyat Fakultesi'ne asılmıştı zaten.. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 = 40 Bardak
Çevrim dışı
|
ben bu sahte rakının mızıkacısına kılım ama gene de gelicem.. 
|
|
|
|
|
|
"Blues calmak g noktasını aramak gibidir" 
|
|
|
|
 = 180 Bardak
Çevrim dışı
The blues are the roots
|
İnanmazsınız ben de geliyorum. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 = 216 Bardak
Çevrim dışı
Kingus Kick Ass..!!
|
ben bu sahte rakının mızıkacısına kılım ama gene de gelicem..  İnanmazsınız ben de geliyorum.  Bir siz ikiniz eksiktiniz  Hadi gelin bakalım 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 = 209 Bardak
Çevrim dışı
|
süper yahu! 
|
|
|
|
|
|
Bana fiil-i geçmiş zamanla değil Şimdiki zamanla gelin! Bana yaşanmışlıklarınızla değil Yaşanmamışlıklarınızla gelin Kimsenin tarihinin tozlu sayfalarında güzel ve aydınlık şeyler yazmaz. Bende zamanı karartmaya değil, Zamanda renkleri bulmaya gelin!!!!
|
|
|
|
|
|
|
 = 209 Bardak
Çevrim dışı
|
oha  ne çevre varmış sende de birader 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 = 81 Bardak
Çevrim dışı
Kendimi Bulduğum Heryerdeyim...
|
ben de yönlendirmeye çalışıyorum tanıdığım insanları. Başarılar.
|
|
|
|
|
|
Kendimi Bulduğum Heryerdeyim... "Blues kendini bulmaktır, özüne dönmektir..."
|
|
|
|
 = 18 Bardak
Çevrim dışı
Sessiz Bir Minör Gamı
|
Sığmazsak görürüm sizi ben,biz kalıcaz kapıda milleti toplayalım derken 
|
|
|
|
|
|
Ölü Balıklar Cafe 36
Blues ruhunu satmış Ruhu her bir bedene yayılmış... Kahrolmuş "Gece" aşkına Ve onu arar olmuş yalnız sokaklarda... Her bir virane onun izleri Her bir adım onun hisleri Ama Blues u bulmak zordur artık o her bedenin ruhudur,başıboş zamanlarda...
istanblues
|
|
|
|
 = 216 Bardak
Çevrim dışı
Kingus Kick Ass..!!
|
Olsun, bizde sıkışırız.. twist de yapmayı veririrz bu sefer 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 = 18 Bardak
Çevrim dışı
Sessiz Bir Minör Gamı
|
Rockn Roll yapmadan rocknroll gecesi olmaz ama 
|
|
|
|
|
|
Ölü Balıklar Cafe 36
istanblues
|
|
|
|
 = 216 Bardak
Çevrim dışı
Kingus Kick Ass..!!
|
Hehe Haklısın 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 = 81 Bardak
Çevrim dışı
Kendimi Bulduğum Heryerdeyim...
|
Rockn Roll yapmadan rocknroll gecesi olmaz ama  ama blues gecesi olur 
|
|
|
|
|
|
Kendimi Bulduğum Heryerdeyim... "Blues kendini bulmaktır, özüne dönmektir..."
|
|
|
|
 = 209 Bardak
Çevrim dışı
|
bende paso söylüyorum gördüğüm herkese  heveslileri var ama bakalım gelecekler mi?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 = 2 Bardak
Çevrim dışı
|
Gelmeyi cok isterim bu geceye ama sanirim yine kaciricam arkadasimin dogumgunune suruklenme nedeniyle. Benim gibi uzulerek kaciranlar icin bence bu organizasyonu en azindan ayda bir olacak sekilde ayarlayin, cook guzel olur 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 = 18 Bardak
Çevrim dışı
Sessiz Bir Minör Gamı
|
Biraz önce içeri girdim bu saatte geceyi kısa ve özet geçeyim.3 gruba da bize blues ve rockn roll ile dolu güzel saatler geçirttikleri için teşekkür ederim.Elif ile Erhan çok uğraştınız ama bence çok güzel geçti gece sizinde emeğinize sağlık.Çok dolu (başlarda tesisatlarla ilgili sorun olsada) ve çok sağlam bir gece geçirdi gelen herkez.Ben çok keyif aldım gelemeyen arkadaşlar diğerlerine (inşallah olucaktır devamı) mutlaka gelsinler derim.
Dipnot: Onursal ve erhan minibüse yetişmek için acil çıkmak zorunda kaldım inş. kızmamışsınızdır bir helalleşemeden kaçtı gibi oldu.Kusura bakmayın kardeşler.
|
|
|
|
|
|
Ölü Balıklar Cafe 36
istanblues
|
|
|
|
|