Hepinize sonsuz teşekkürler.. müthiş bir buluşma idi..
öncelikle ANKARA: düzenli şehir yaşamı. biz alışkın olmadığımızdan çok çok çok farklı ve iyi geldi. İst'ye dönünce biraz bocaladık

inanılmaz sevdim ben Ankara'yı. öyle kibar insanlar falan. alışmışız biz het-hüt'e.
zaten erhan geri kalan herşeyi yazmış Ankara hakkında. harfi harfine katılıyorum.
gelelim sevgili üyelere

başta söyliyim hepinizi çok sevdim

ERHAN: abicim, bizi evinde ağırladığın ve kendi evimizde gibi rahat ettirdiğin için sonsuz teşekkürler. ben sana yarasa adam diyorum

gece kuşu

muhabbeti sağlam, karakteri sağlam. müthiş bir dost.
UMUT: sen ortamın neşe kaynağısın dostum. ruhunda her şeyi barındıran enteresan ve eğlenceli insan. Ankara'da ve İstanbul'da da seninle görüşmek çok güzeldi.
ONURSAL: abicim sana ne diyim ben. a mı diyim b mi diyim c mi diyim

nasıl da süper bir adamsın sen öyle. yaptığın espriler aklıma geldikçe hala gülüyorum

heleki baba olup kızına yapacağın işkence aklıma geldikçe

kopuyorum yahu!!! ileri zekalı bir insan olduğunu düşünüyorum, Fazıl SAY'a benzemende buradan geliyor sanırım..
ÖZGÜR: süper kafa bir adamsın. fakat seninle başka bir ortamda tanışsam ve müzik konusuna girmesek kesin hardcore dinlediğini düşünürdüm. tipik bir soulfly-konkhra-biohazard havan var.

çok eğlenceli ve iyi temiz ruhlu bir insansın, iyi ki tanıdık seni

EMRAH: buluşmada yoktun fakat gece kısa da olsa seni tanıdığıma çok sevindim.
umarım bir dahakine vurucaz muhabbetin dibine

OKTAY: baba adam. yahu nasıl seviyoruz seni var ya. neden Norveç'tesin yahu

hani biz giderken dedin ya özliycem sizi diye

ya biz ne yapalım.
olaylara olgunca yaklaşımın, hümanistliğin, ve tadına doyulmayan muhabbetinle sen tam bir BABA sın..
uzun lafın kısası; feci eğlendim. ve gerçekten özliycem hepinizi. samimiyetinizi, muhabbetinizi, arkadaşlığınızı.. en kısa zamanda tekrar buluşmak dileği ile.
tekrar tekrar teşekkürler..