Ankara: Satılık Shure Mikrofonlar SM58, 520D, BG 4.1
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen (Okunma Sayısı 640 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Onursal
Onursal Önen
Yönetici

= 180 Bardak
Çevrim dışı Çevrim dışı

The blues are the roots

« : 06 Haziran 2009, Saat 20:18 »

Merhabalar,

Elimdeki Shure SM58, 520D Green Bullet (Mızıka Mikrofonu) ve BG4.1 (Kalem Condenser) mikrofonları satmak istiyorum. Mikrofonların hepsi çalışır durumda. Satmamın sebebi yurtdışına yerleşecek olmam. Fotoğrafları makinem arkadaşımda kaldığı için bugün koyamıyorum. Temsili resimler aşağıda. Salı akşamı kendi fotoğraflarını koymuş olacağım.

Shure SM58

Standard vokal mikrofonu. Amerika'dan musicisiansfriend sitesinden alındı. Orjinal. Faturası, deri kabı diğer ıvır zıvılarının hepsi duruyor. Az ve temiz kullanıldı. Fiyat olarak, aldığım zamanki kargo parasını da ekleyerek 120$ istiyorum.

Shure 520D Green Bullet

Shure'un mızıka mikrofonu. Genel olarak kendine has bir distortion'ı olan amfiye bağlayıp kullanma için geliştirilen bir mikrofon. Mikrofonu amerikandan ikinci el olarak 80 $ + kargo ücreti gibi bir fiyata almıştım, kozmetik olarak kötü durumdaydı ben de bu yüzden shell'ini kaportacıda boyattım ancak o boyanın da bir kısmı döküldü, kozmetik açıdan pek iyi değil ancak işlevsel bozukluğu yok. Sıfırının amerika fiyatı 120 $ civarında. Türkiye'de ise çok fahiş fiyatlara satılıyor 300 $ civarı. Nadir bulunun bir mikrofon olduğu için ben de fiyat olarak 130 $ istiyorum.

Shure BG4.1

Çok popüler ve bilinen bir mikrofon değil galiba. Şu an üretilmiyor. Küçük diyaframlı, kalem condesner bir mikrofon. Phontom Power ya da AA pil ile çalışabiliyor. İnternetten araştırınca çok bilgi bulamadım ama akustik gitar ve nefesli performansının iyi olduğu yazıyor. Ayrıca ziller ve trampet de iyi performans gösteriyormuş. Bir forumda SM94 and the 849'larla aynı kapsülü kullandığı ve rivayete göre şu an üretimde olan KSM109'larda da aynı kapsülün kullanıldığı yazıyor. Fiyat olarak da çok bir referansım yok ancak, bir iki sitede 100$ üstü fiyatlar yazmışlar. Ben de 100$ istiyorum bu mikrofon için.

İlk tercih olarak Ankara içi alışverişlere öncelik vereceğim. Yani, şehir dışından biri daha önce iletişime geçmiş olsa da Ankara içi bir müşteriye öncelik vereceğim. Amfinin kargosu hem pahalı hem de EFT, yolladın yollamadın türü şeylerle uğraşmak istemiyorum. Ama Ankara içi talip çıkmazsa şehir dışı alıcılar için, daha önce alışveriş yaptığım insanlarla bağlantıya geçmelerini sağlayabilirim güven açısından.

İletişim için ö.m. atar ya da cevap yazarsanız, telefon ya da mail aracılığyla iletişim kurarız. Mikrofonları denemek isterseniz bir müzik evinde buluşabiliriz.

Sevgiler

Onursal

The blues are the roots; everything else is the fruits.
http://www.myspace.com/kingusbluesband Kingus Blues Band

= 0 Bardak
Çevrim dışı Çevrim dışı

« Yanıtla #1 : 16 Temmuz 2009, Saat 00:28 »

slm hocam ben ankaradayım mikrofonşa ilgileniyorum bi tarih ayarlayalım buluşalım bi konuşalım...

Onursal
Onursal Önen
Yönetici

= 180 Bardak
Çevrim dışı Çevrim dışı

The blues are the roots

« Yanıtla #2 : 23 Temmuz 2009, Saat 11:13 »

Hangi mikrofon? 520 D satıldı.

The blues are the roots; everything else is the fruits.
http://www.myspace.com/kingusbluesband Kingus Blues Band

= 0 Bardak
Çevrim dışı Çevrim dışı

« Yanıtla #3 : 23 Temmuz 2009, Saat 22:39 »

yok 520 d diil sm 58
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır

Copyright ©

2007 - 2010 Her hakkı
İstanblues.org'a aittir.

XHTML ve CSS

Bu Sayfalar, XHTML ve CSS