= 0 Bardak
Çevrim dışı
|
ltd-mh-53 mxr zakk wylde ve 30 watlık bi amfi tabi ayarları kafama göre takılıp güzel tonlar yakalıyom sadece blues müzik yapmak o duyguyla iç içe olmak en güzeli
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 = 40 Bardak
Çevrim dışı
|
Fender 1970 Model Precision Orjinal Bass Epiphone Special II Electro Gitar Bir sürü Hohner Blues Harp Harmonica Tube Screamer Pedal / SM57 Mikrofon M-Audio Fast USB ----------- Sahte Gipson Sap Ayarı Bozuk Elektro Gitar Calınca yürüyen bir saz anfisi
|
|
|
|
|
|
"Blues calmak g noktasını aramak gibidir" 
|
|
|
|
 = 0 Bardak
Çevrim dışı
|
İbanez aeg 10 bk bir elektro akustik gitara sahibim.Bu yaz daha çok,öğrenmek amaçlı bir elektro gitar alacağım ve çalışmalarımı elektro gitar ile sürdüreceğim (tabiki akustiğede devam edeceğim  )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 = 3 Bardak
Çevrim dışı
|
 Epiphone SG G400 " Kore " farklı bir siteden aldım resimi fakat aynı model .. zaten tek renk ..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 = 2 Bardak
Çevrim dışı
İü Bilgisayar Mühendisliği Öğrencisi
|
  Squier Vintage Modified Precision diye geçiyor... [Satıldı:')]
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 08 Eylül 2009, Saat 23:26 Gönderen: 3rm@N »
|
|
Her ölümlü bir gün blues'u tadacak...
|
|
|
|
 = 3 Bardak
Çevrim dışı
|
Erman Hocam hayırlı olsun sağlam bişeye benziyor enstruman ... Grup kurma ile ilgili olarak sormak istiyorum müsade edersen, ne kadar blues çalabiliyorsun, çaldığın parçalar var mı, belki örnek verirsen daha iyi anlayabiliriz. Grup toplama konusunda bakalım işler nasıl gelişecek ... Bu arada bence bas gitar süper bir enstrumandır, bi grubun da kalbidir, tebrik ediyorum enstruman tercihinden dolayı 
|
|
|
|
|
|
“Blues is easy to play, but hard to feel” Jimi Hendrix
|
|
|
|
 = 3 Bardak
Çevrim dışı
|
Bu arada bende ne enstruman var bi bakalım ... 78 Tokai Strat Sunburst 79 Tokai Strat Siyah 78 Greco Strat Doğal Ağaç Desenli 78 ThinlineTelecaster kahverengi 78 veya 79 Greco BB King-Lucille Taklidi Yarım kasa gitar kahverengi 77 Greco Bass Gitar kahverengi (Fender Jazz Bass taklidi) 2006 SX Bass gitar dogal ahşap desenli (Fender Jazz Bass taklidi) 2003 Aria Pro Les Paul taklidi elektro (mavi) Bir adet klasik gitar Bir adet de 100W 79 senesinde yapılmış Fender Pro-Reverb Lambalı anfi (el değmemiş, tamir görmemiş orjinal) Zamanla birikti biraz enstrumanlar ... 
|
|
|
|
|
|
“Blues is easy to play, but hard to feel” Jimi Hendrix
|
|
|
|
 = 2 Bardak
Çevrim dışı
|
Erman Hocam hayırlı olsun sağlam bişeye benziyor enstruman ... Grup kurma ile ilgili olarak sormak istiyorum müsade edersen, ne kadar blues çalabiliyorsun, çaldığın parçalar var mı, belki örnek verirsen daha iyi anlayabiliriz. Grup toplama konusunda bakalım işler nasıl gelişecek ... Bu arada bence bas gitar süper bir enstrumandır, bi grubun da kalbidir, tebrik ediyorum enstruman tercihinden dolayı  Teşekkür ederim. Enstruman fena değil evet. Bir Fender bass kadar olmasa da yakın özelliklere sahip. İlk günden elim su topladı ve parmağım acıyor, o yüzden çalışamadım  Repertuar pek yok ama hallolmayacak iş değil. Denemek amaçlı 1-2 rock parça çaldım, elim acıyanca anca o kadar öğrendim  Blues'a en yakın olarak ZZ Top - La Grange denedim, o da oldu Sağ elimi fazla zorlamayacak parçaları sanıyorum zorlanmadan çalabilirim. Sol elde sorunum pek yok çünkü. Sağ elimin parmak alıştırmasına ihtiyacı var.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 23 Ağustos 2009, Saat 14:55 Gönderen: 3rm@N »
|
|
|
|
|
|
 = 3 Bardak
Çevrim dışı
|
 Do Major Hohner - Blues Harp bugün aldım =)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 = 0 Bardak
Çevrim dışı
|
Merhaba Abilerimm aranıza yeni geldim benim aletlerde şunlar Stagg Bc 300 GBK BASSGİTAR YAMAHA PSR E-313 Klavye 15 WATT BOSTON BASS AMFİ SkyLark Klasik Gitar Logitech 2+1 Ses Sistemi Cubase SX 3 kayıt programı Ve İnşallah SilverStar Mızıkada gelecek aralarına 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 = 209 Bardak
Çevrim dışı
|
Vuuuuu Hoşgeldin 
|
|
|
|
|
|
Bana fiil-i geçmiş zamanla değil Şimdiki zamanla gelin! Bana yaşanmışlıklarınızla değil Yaşanmamışlıklarınızla gelin Kimsenin tarihinin tozlu sayfalarında güzel ve aydınlık şeyler yazmaz. Bende zamanı karartmaya değil, Zamanda renkleri bulmaya gelin!!!!
Amor,Vuelve de la Muerte...
Queen of metal (müzik en büyük uyuşturucudur)
|
|
|
|
 = 2 Bardak
Çevrim dışı
|
3-5 günlük bas maceramın ardından takas yolu ile aldığım yeni gitarım ve birkaç aydır benimle birlikte olan Hohner Marineband armonikam. Tam Kontrol   Asalet...  Bu da mızıkam  Gitarın markası yok  Kore yapımı maun gövdeli bir Les Paul. Ölçü olarak headstock dahil Gibson Les Paul ile birebir. Pedal, amfi vs. değişiklik gösterebiliyor, o yüzden yazmayayım 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 06 Ocak 2010, Saat 13:36 Gönderen: 3rm@N »
|
|
|
|
|
|
 = 0 Bardak
Çevrim dışı
|
Eskiden darbuka ve ritim davulum vardı. Bateri çok istedim bi ara ama mızıkaya da hasrettim ve sonunda bir hohner blues harp aldım . 1,5 - 2 ay oldu bend yapabiliyorum gerçekten mükemmel bi enstrüman. =)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 = 0 Bardak
Çevrim dışı
|
Arkadaşlar ben epiphone kullanıyorum.. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 = 0 Bardak
Çevrim dışı
|
Les paul Gibson epiphone elektro gitar cort g-200 Elektro gitar yamaha c 40 klasik gitar Marshall 15 watt amfi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 = 0 Bardak
Çevrim dışı
|
Squier Standard Stratocaster Elektro gitarım, 24 watt'luk Marshall MG10 amfim var. Ashton TR10 Trompetim yolda  . Ayrıca gitarı büyük oranla öğrendikten sonra Fender American Tele Deluxe, Fender Custom Strat, Heritage 150-CM 3'lüsünden birini almayı planlıyorum. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 = 2 Bardak
Çevrim dışı
|
Squier Standard Stratocaster Elektro gitarım, 24 watt'luk Marshall MG10 amfim var. Ashton TR10 Trompetim yolda  . Ayrıca gitarı büyük oranla öğrendikten sonra Fender American Tele Deluxe, Fender Custom Strat, Heritage 150-CM 3'lüsünden birini almayı planlıyorum.  *Yanlış anlaşılmasın, bilgilendirme açısından Marshall MG10 (MG10CD'de aynı şekilde) 10 wattlık bir amfidir.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 = 0 Bardak
Çevrim dışı
|
Squier Standard Stratocaster Elektro gitarım, 24 watt'luk Marshall MG10 amfim var. Ashton TR10 Trompetim yolda  . Ayrıca gitarı büyük oranla öğrendikten sonra Fender American Tele Deluxe, Fender Custom Strat, Heritage 150-CM 3'lüsünden birini almayı planlıyorum.  *Yanlış anlaşılmasın, bilgilendirme açısından Marshall MG10 (MG10CD'de aynı şekilde) 10 wattlık bir amfidir. Bilemeyeceğim, amfimin arkasında 24 watt yazıyor.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 = 1 Bardak
Çevrim dışı
|
Epiphone SG g-400 elektro gitar, Marshall MG 30w dfx amplifier, İbanez marka akustik gitar, Rodriguez marka klasik gitar, Hohner Silverstar C ve E mızıka, Hohner Big River Harp C mızıka. Bunların yanında arkaik döneme ait bir Kızılderili üflemeli çalgısı ve kısa sap dandik sayılabilecek bir bağlama. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 = 1 Bardak
Çevrim dışı
|
bende yamaha pasifica elektrik gitar, laney 20 watt ampli ve boss bd-2 blues driver var evde kullaım için yeterli diycem ama ne yazıkki yeterli değil. Aslında size bişey danışmak için yazdım bunları ekipmanları değiştirmeyi düşünüyorum ve sizin fikirlerinize ihtiyacım var çünkü bulunduğum yerde blues la alakalı kimse yok alakalı olduğunu söyleyenlerde çok zayıf. Değişikliğe ampliden başlamak istiyorum bunun için ufak bir araştırma yaptığımda Laneyin 30 wattlık TÜPLÜ ! amplisi, Roland cube-30 ve marshall mgdfx15 aplileri arasında kaldım hangisini önerirsiniz ? marshall ve roland transistörlü olmasına rağmen üzerinde revarb/delay gibi efektleri barındırıyor lakin Laneyin tüplü amplisiyle alacağımız organic sesi bunlardan alamayacağız Laneyde ise efekt yok.
Şimdi tüplü laneyi alıp efektleri pedal, driver gibi araçlarla gidermekmi daha iyi sonuç veriri yoksa direk Roland cube-30 yada marshall mgdfx15 tarzı bir ampliyi almak dahamı iyidir lütfen tecrübelerinize istinaden şu fakire bir kaç öneride bulunun şimdiden teşekkürler...
|
|
|
|
|
|
İradene hakim, vicdanına tutsak ol...!
|
|
|
|
|