= 3 Bardak
Çevrim dışı
|
Yok abi hayır son iki seneden bahsettiğim için Down'dan bahsetmiştim ben : - )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 = 209 Bardak
Çevrim dışı
|
Bir hoşgeldin birasıda bende Focus  Evet metal müzik muhabbetimiz bu başlıkta dönüyor 
|
|
|
|
|
|
Bana fiil-i geçmiş zamanla değil Şimdiki zamanla gelin! Bana yaşanmışlıklarınızla değil Yaşanmamışlıklarınızla gelin Kimsenin tarihinin tozlu sayfalarında güzel ve aydınlık şeyler yazmaz. Bende zamanı karartmaya değil, Zamanda renkleri bulmaya gelin!!!!
Amor,Vuelve de la Muerte...
Queen of metal (müzik en büyük uyuşturucudur)
|
|
|
|
 = 3 Bardak
Çevrim dışı
|
Çok teşekkürler Queen bira için  Bu arada biraz güncel haberlerden döneyim size ; Polonyalı Efsane Vader bütün bir yıldan beklediğimiz Necropolis albümünü piyasalara sürdü. Albümde Biri Venom'ın Black Metal parçası diğeri de Tallica'nın Fight Fire With Fire parçası olmak üzere 2 tane coverı var.Kişisel olarak da çok severim Cronos'un Black Metal yorumunu ve benim içim çok iyi bir sürpriz oldu. Şimdilik edindiğim albümde en beğendiğim şarkı WeAre The Horde oldu.Sevenlerine önemle duyurulur 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 = 2 Bardak
Çevrim dışı
İü Bilgisayar Mühendisliği Öğrencisi
|
Abicim onu bunu bırakın da Megadeth'in son albümü bunalti ya düştü  Bu arada konser muhabbeti açılmışken ben metal olmasa da Godsmack'i istiyorum! Velvet Revolver'ı istiyorum! (Slash için  )
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 22 Ekim 2009, Saat 16:37 Gönderen: 3rm@N »
|
|
Her ölümlü bir gün blues'u tadacak...
|
|
|
|
 = 209 Bardak
Çevrim dışı
|
Focus eyvallah... Vader ilk 10 grubun içindedir benim için... çok sağlamdır... hemen harekete geçmeli 
|
|
|
|
|
|
Bana fiil-i geçmiş zamanla değil Şimdiki zamanla gelin! Bana yaşanmışlıklarınızla değil Yaşanmamışlıklarınızla gelin Kimsenin tarihinin tozlu sayfalarında güzel ve aydınlık şeyler yazmaz. Bende zamanı karartmaya değil, Zamanda renkleri bulmaya gelin!!!!
|
|
|
|
 = 3 Bardak
Çevrim dışı
|
Erman çok sağol haber için hemen ediniyorum.Her zaman için bir Droggie olmaktan gurur duymuşumdur  End Of Game diyorum ! Queen Vader'ın Necropolis'i mutlaka edinmelisin. Peter hariç bütün elemanlar değişmesine rağmen en az Litany kadar sağlam ve sert bi albüm olmuş. Bu arada nickimde ki Vader ibaresinin de iki sebebi vardır.Birincisi Peter'ın Vader'ı dır 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 = 2 Bardak
Çevrim dışı
|
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 08 Eylül 2009, Saat 00:51 Gönderen: 3rm@N »
|
|
|
|
|
|
 = 209 Bardak
Çevrim dışı
|
iyi geçmiş festival, gidenler öyle demekte... Grawevorm  ühü
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 = 2 Bardak
Çevrim dışı
|
Kalmah'ta sakatlık olmuş, ondan katılamamış festivale... Ne derece iyi geçmiş bilemem, bıraktım gitti metali, jubilemi Dorock'ta yaptım:p (Arada dinlenir ama yine heavy metal...)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 = 3 Bardak
Çevrim dışı
|
Türkiye ye gelen metal gruplarından bir slayer a gitmediğime pişmanım.Diğerleri çok öenmli gruplar değildi.Birde zaten türkiye ye geldimi bi grup sadece istanbula geliyo.Yeri geliyo bazen istanbula gitmek bile zor veya imkansız oluyo.O yüzden İst. da oturanlar çok şanslı nazarımda.Kıymetinizi bilen lannn 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 = 3 Bardak
Çevrim dışı
|
Uzun bir süredir girememiştik İstanblues.org'a ...Tekrardan merhabalar Rock metal ve Blues seven dostlar. Bu arada bu akşam kaçırdığımız bir Destruction konseri var.Ama bileylendiğimiz bir kaç konser var elbet.Deicide,Lamb Of God,Unirock ve Sonisphere Festler,Hail Of Bullets,Eric Clapton,Flotsam And Jetsam vs vs dahası : -D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 = 13 Bardak
Çevrim dışı
|
Evet arkadaşlar bir başka bilgide ben veriyim o halde 30 Eylül'de Ozzy Osboune ve 2 Ekimde'de Scorpions tekrar bizlerle buluşucak.Ozzy sahnesini Kuruçeşme arenada Scorpions ise Küçükçiftlik parkında kuracak..
|
|
|
|
|
|
Ruhun dışında kim seninle ?
|
|
|
|
|