= 1 Bardak
Çevrim dışı
|
bende yeni geldim Selam herkese  Hoş bi ortam olduğundan hiç şüphem yok.Mızıkam ve gitarım var  Mızıka konusunda birazcik bilgiye ihtiyacım var doğrusu.Herkese iyi sohbetler..
|
|
|
|
|
|
Kişisel bir şey...
|
|
|
|
 = 180 Bardak
Çevrim dışı
The blues are the roots
|
Herkes hoşgeldi. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 = 0 Bardak
Çevrim dışı
|
Ben de hoşgeldim hoş buldum  müzisyenim konservatuvar öğrencisiyim soul ve r&b müzikle ilgileniyorum vocal anlamında.... güzel paylaşımlar,bilgiler var teşekkürler bu güzel site için...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 = 13 Bardak
Çevrim dışı
|
Ben de hoşgeldim hoş buldum  müzisyenim konservatuvar öğrencisiyim soul ve r&b müzikle ilgileniyorum vocal anlamında.... güzel paylaşımlar,bilgiler var teşekkürler bu güzel site için... Hoşgeldin, Soul ve R&B benim hayatımın parçası, paylaşım demişken arşiv var mı?  Muhtemelen Türkiye'nin en geniş Soul arşivine sahibim ama genede öğrenecek ve dinleyecek çok şey var.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 = 0 Bardak
Çevrim dışı
|
evet tabi kendi çapımda bir arşive sahibim ama öyle arşiv canavarı sayılmam  aretha franklin,ray charles,marvin gaye,otis redding,stevie wonder,luther vandross,mariah carey,whitney houston,mary j blige çerçevesinde çok geniş çaplı olmayan sadece özel olarak dinlediğim bu insanların yeterli derecede arşivine sahibim başarılar dilerim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 = 209 Bardak
Çevrim dışı
|
Gözden kaçırdığım herkesler hoşgeldi 
|
|
|
|
|
|
Bana fiil-i geçmiş zamanla değil Şimdiki zamanla gelin! Bana yaşanmışlıklarınızla değil Yaşanmamışlıklarınızla gelin Kimsenin tarihinin tozlu sayfalarında güzel ve aydınlık şeyler yazmaz. Bende zamanı karartmaya değil, Zamanda renkleri bulmaya gelin!!!!
Amor,Vuelve de la Muerte...
Queen of metal (müzik en büyük uyuşturucudur)
|
|
|
|
 = 0 Bardak
Çevrim dışı
|
ama bende hoşgeldim bende 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 = 209 Bardak
Çevrim dışı
|
Hooooşgeldin ösqüüüüüüüüüüü 
|
|
|
|
|
|
Bana fiil-i geçmiş zamanla değil Şimdiki zamanla gelin! Bana yaşanmışlıklarınızla değil Yaşanmamışlıklarınızla gelin Kimsenin tarihinin tozlu sayfalarında güzel ve aydınlık şeyler yazmaz. Bende zamanı karartmaya değil, Zamanda renkleri bulmaya gelin!!!!
|
|
|
|
 = 0 Bardak
Çevrim dışı
lucille
|
yarışmanıza antalya'dan katılıyorum ve diğer yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum.  site mükemmel 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 = 1 Bardak
Çevrim dışı
Hebele Hübele Kep Küp
|
ehem öhöm
selamın aleyküm ey istanblues halkı... aranızda olmaktan mutluluk duyar;sevgi,saygı ve hürmetlerimi siz değerli insanlar topluluğuna bildirmek isterim.
mutlu,huzurlu ve güzel günler ,hayatlar geçirmeniz dileği ile.. eyvallah
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 = 7 Bardak
Çevrim dışı
|
Hoşgeldim Hoşgördüm. Saygılar, sevgiler.
|
|
|
|
|
|
- Batı Blues demiş, doğu Türkü. Farklı kutuplarda benzer duygular..
|
|
|
|
 = 209 Bardak
Çevrim dışı
|
AleykümSelam.. herkes hoşgelmiş 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 = 4 Bardak
Çevrim dışı
|
Merhaba Arkadaşlar! Ben de geldim. 1 yıl önce üye olmuştum ama çalışma, ders şu bu derken bir türlü siteye katılım gösterememiştim. Haydi bakalım hoşbulduk. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 = 1 Bardak
Çevrim dışı
Hebele Hübele Kep Küp
|
ah bu dersler..(kendi açımdan söylüyorum)erkeğin başında saç bırakmaz,hayatında sene bırakmaz.. en güzel dönemler bu gelecek kurma çabalarıyla erir gider.. ne diyim,yaratıcı herkese kaldıracağı kadar yük versin. umarım istediğiniz yaşama emeklerin sonucunda ulaşırsınız.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 = 4 Bardak
Çevrim dışı
|
"..umarım istediğiniz yaşama emeklerin sonucunda ulaşırsınız." çokk teşekkür ederim ben de aynı şeyleri sizin için dilerim. 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 06 Ağustos 2009, Saat 19:30 Gönderen: vester »
|
|
|
|
|
|
 = 1 Bardak
Çevrim dışı
Hebele Hübele Kep Küp
|
Tüm temennimiz bu madam  teşekkürler sevgiler saygılar..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 = 3 Bardak
Çevrim dışı
|
ben önceden vardım fakat ö.s.s de puan yapamasaydım askere gidecektim o yüzden ders çalışmaya karar verdiğim için netten baya bir kopuktum .. şimdi yeniden sizin gibi güzel insanların yanındayım .. gayette mutluyum eheh
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 = 1 Bardak
Çevrim dışı
Hebele Hübele Kep Küp
|
Aramızda insan olduğunu hissettiren insanları gördükçe insaniyetimiz artıyor. Herkese kucak dolusu sevgileirmle..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 = 3 Bardak
Çevrim dışı
|
Herkese merhabalar bende yeni geldim araniza  Istanbul da yasamaktayim ozellikle rock metal muzigin bircok dalina asinayimdir.Daha onceleri ve simdileri Blues ve Jazz in elektronik cagdas Metal Rock Progressive etkilesimli versiyonlarina asinaydim. Ancak son bir iki yildir saf Jazz Blues sevgimin arttigini gormeye basladim ve yavas yavas arastiriyorum.Simdi o yuzden buradayim ve tabi arkadaslik ile bilgi alisverisini de eklemeliyim buna .. Tabii hersey karsilikli ..elimden geldigi kadar da Rock Metal birikimlerimi sizlere sunmaya hazirim. Bu arada konu disi ama yazmadan edemeyecegim // An itibariyle bi gozumde Tnt Tv de cunku Rock Muzigin efsanelerinden ve benimde oldukca sevdigim Queen'in Wembley konserini veriyorlar.Daha onceden yine Tnt'de izlemistim ayni konseri ve gercektende mukemmel .. Freedie piyanosuyla May'de gitariyla birer harika gibiler .. Bence kacirmayin bir goz atin Herkese iyi forumlar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 = 13 Bardak
Çevrim dışı
|
Tnt yi şu an bende izliyorum focus.Hoş geldin. Benden sana bi bira 
|
|
|
|
|
|
Mother will she tear your little boy apart?
|
|
|
|
|