= 6 Bardak
Çevrim dışı
|
Teşekkürler Ahmet, zaman olsaydı da devam etseydik keşke...Nice filmlere ama buradaki sinemaseverler çok sıkı.Öğreneceğim çok şey var burdan. Siparişlerimi de unutma sakın gittiğin yerden dönerken 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 = 9 Bardak
Çevrim dışı
|
evet abi öğrenilecek cok sey var haklısın... unuturmuyum abicimm merak etme sen... 
|
|
|
|
|
|
Yedi gözyaşı nehre akıyor Altısı benim Ve ben benim gözyaşlarımla çoğalan yabancı suyu içtim Hediye aldığım her güçle onu açıklamak için Ve o benim cesaretimle eğlendi Ve derin denizde boğuldum Ve bu benim eski yaralarımı acıttı Her acımada güldü Bununla birlikte sel cesedini aldı götürdü Hayallerimi yitirdikten sonra altı rakamıydı Bu onun tabutu oldu Bir yedi işkenceden aktı Ve bir akarsu olarak hayal onu denize akttı Sonunda ona bir sevgi hazırladı ancak O asla daha fazlasını bi
|
|
|
|
 = 211 Bardak
Çevrim dışı
|
elıfcımm senı unutmadın sanada bır bıraa  gledııgmde nede olsa sen ısmarlıcann:P benden de sana o zaman Taylanım... sen gel hele bi, bira köpeğin olsun 
|
|
|
|
|
|
..ElifCan..
|
|
|
|
 = 9 Bardak
Çevrim dışı
|
elıfcımm senı unutmadın sanada bır bıraa  gledııgmde nede olsa sen ısmarlıcann:P benden de sana o zaman Taylanım... sen gel hele bi, bira köpeğin olsun  
|
|
|
|
|
|
Yedi gözyaşı nehre akıyor Altısı benim Ve ben benim gözyaşlarımla çoğalan yabancı suyu içtim Hediye aldığım her güçle onu açıklamak için Ve o benim cesaretimle eğlendi Ve derin denizde boğuldum Ve bu benim eski yaralarımı acıttı Her acımada güldü Bununla birlikte sel cesedini aldı götürdü Hayallerimi yitirdikten sonra altı rakamıydı Bu onun tabutu oldu Bir yedi işkenceden aktı Ve bir akarsu olarak hayal onu denize akttı Sonunda ona bir sevgi hazırladı ancak O asla daha fazlasını bi
|
|
|
|
 = 211 Bardak
Çevrim dışı
|
selam, hoşgeldin neşeli insan 
|
|
|
|
|
|
..ElifCan..
|
|
|
|
 = 6 Bardak
Çevrim dışı
|
Hoşgeldin... =) Bol gülümsemeli forumlar madem :M
|
|
|
|
|
|
Umut,insanı uyandıran bir rüyadır...
|
|
|
|
 = 211 Bardak
Çevrim dışı
|
bende bir bira ısmarlıyım sana o halde, keyfine keyif katsın 
|
|
|
|
|
|
..ElifCan..
|
|
|
|
 = 211 Bardak
Çevrim dışı
|
teşekkür ederim 
|
|
|
|
|
|
..ElifCan..
|
|
|
|
|
|
|
 = 65 Bardak
Çevrim dışı
|
bu aralar herkeste bi enerji bahar falan da gelmedi daha ama 
|
|
|
|
|
|
kötü hava yoktur, yanlış giyim vardır...
|
|
|
|
 = 1 Bardak
Çevrim dışı
|
merhabalar! Aslında ilk mesajımı uykusuzluk ile ilgili bir konu başlığı altında attım fakat bu tip bir siteyi bu kadar geç bulmanın verdiği keyifsizliği ileride alacağımı tahmin ettiğim keyifler ile tatmin ederekten herkese selamalarımı iletiyorum! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 = 211 Bardak
Çevrim dışı
|
hoşgeldin o halde  neşelimiz var, uykusuzumuz var 
|
|
|
|
|
|
..ElifCan..
|
|
|
|
 = 6 Bardak
Çevrim dışı
|
tşklerimi yolluyorum, hoşbulduk vs,iyiymiş bura çadırımı kurdum bile durduramadım kendiciğimi..  Hoşgelsin smurfy her geldiğin yere böyle mutluluk saçıyomusun sen ya.Seni burda görmek çok güzel.Yine enerjin hat safhada 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 = 211 Bardak
Çevrim dışı
|
kendim gibi enerjik ve mutlu birilerini görmek beni de sevindirdi. 
|
|
|
|
|
|
..ElifCan..
|
|
|
|
 = 188 Bardak
Çevrim dışı
|
onursal hoşgeldin die bana dedin dimi yani öyle umut ediyorum  .. e hoşbulduk o zaman  Sana, sana.  Leogece sen de hoşgeldin.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 = 65 Bardak
Çevrim dışı
|
kendim gibi enerjik ve mutlu birilerini görmek beni de sevindirdi.  sıkıldın tabi bizim bunalımlarımızdan:P
|
|
|
|
|
|
kötü hava yoktur, yanlış giyim vardır...
|
|
|
|
 = 9 Bardak
Çevrim dışı
|
şahver hosgeldin... bir bira benden olallaaa!!!! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 = 211 Bardak
Çevrim dışı
|
şahver geçecek sizi biralarda söyliyim. 
|
|
|
|
|
|
..ElifCan..
|
|
|
|
 = 9 Bardak
Çevrim dışı
|
şahver geçecek sizi biralarda söyliyim.  ewet sanırımole olacak....  neyapalım ....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 = 211 Bardak
Çevrim dışı
|
şahver geçecek sizi biralarda söyliyim.  ewet sanırımole olacak....  neyapalım .... ben sana hemen bir kıyak yapayım o halde 
|
|
|
|
|
|
..ElifCan..
|
|
|
|
|