Jonny Lang
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen (Okunma Sayısı 2957 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

= 4 Bardak
Çevrim dışı Çevrim dışı

« : 11 Ekim 2007, Saat 12:04 »

çok genç olmasına rağmen sesi serttir ve gitarını da bi o kadar sert çalmaktadır. genç yaşına rağmen gitar çalmadaki yeteneği ve sesinin farklı yapısı sayesinde bb. king, rolling stones, buddy guy, blues brothers gibi ünlü kişi ve gruplarla birlikte çalma fırsatı bulmuştur. özellikle lie to me ve a quitter never wins şarkılarını severim.
« Son Düzenleme: 12 Ağustos 2008, Saat 09:27 Gönderen: Hoochie Coochie Man » Logged

long live blues...

= 0 Bardak
Çevrim dışı Çevrim dışı

« Yanıtla #1 : 11 Ekim 2007, Saat 22:28 »

ben de jonny lang hakkında aynı fikirdeyim.16 yasındayken yavuz çetin in dikkatini çekmis ve gelecekte cok daha iyi yerlere gelecegini soylemistir.umarım bircok blues ustadı gibi onu da erken yasta kaybetmeyiz.

= 8 Bardak
Çevrim dışı Çevrim dışı

« Yanıtla #2 : 12 Ağustos 2008, Saat 04:04 »

Şimdi 27'dinde. 15-16 yaşlarında iken çıkardığı albümünden bir kliple tanımıştım. Tv'lerimizde gösterilmişti. 15'inde bile öyle sert ve olgun bir sesi vardı ki acaba bir başkası söylüyor da klipte espri olsun diye bu çocuğu mu koymuşlar diye ciddi ciddi düşünmüştüm. Birkaç sene sonra da Blues Brothers 2000 filminde (1998) ona tekrar rastladık. Ne varki bugüne kadar bir daha kendisini hiçbir kanalda (yabancı kanallar dahil) göremedim. Şimdi internet sayesinde bu hasretimi gidermeyi planlıyorum. Bütün müzisyenler (her tarz müziği kapsayarak) içinde dinlemekten en çok zevk aldığım icracılardan biriydi. Şimdi üstüne daha da koymuştur herhalde.

Ben hayatını kaybetmesinden çok, o parçalamayı çok sevdiği ses tellerini kaybetmesinden korkuyorum. Neyse ki hala kopmamışlar Smiley

TODAY'S MUSIC AIN'T GOT THE SAME SOUL
I LIKE THAT OLD TIME ROCK AND ROLL

= 8 Bardak
Çevrim dışı Çevrim dışı

« Yanıtla #3 : 12 Ağustos 2008, Saat 04:07 »

Bu arada arkadaşın adı JONNY LANG diye yazılıyor dikkat. Mantıken Johnny olarak yazılması gerek diye düşünülmesi doğal.

TODAY'S MUSIC AIN'T GOT THE SAME SOUL
I LIKE THAT OLD TIME ROCK AND ROLL

= 2 Bardak
Çevrim dışı Çevrim dışı

« Yanıtla #4 : 04 Eylül 2008, Saat 11:54 »

Jonny Lang
  Küçük yaşlarda müziğe başlamış,17 yaşındayken Bb King ile turnelere  çıkmaya başlamıştır. 2006 yılında turn around albümü ile grammy almıştır. Blues brothers 2000 filminde muhteşem bir performans göstermiş kaliteli bir müzisyendir.

Cesar

= 21 Bardak
Çevrim dışı Çevrim dışı

« Yanıtla #5 : 05 Eylül 2008, Saat 08:30 »

İlk ve sonraki albümleri arasında tür açısından cidi farklılıklar vardır. Bluesdan giderek rock'a kaymış ve artık ne yazık ki bluesdan ödün vermiştir. Gitarı da yaşıyla birlikte beklendiği kadar gelişememiştir. Artık bluesdan çok pop rock'a yakındır. Gerçek adı da  Jon Gordon Langseth Jr'dır. Kendisinden Lie To Me albümündeki gibi bir sound, ses ve 6345789 şarkısındaki performansı bekliyoruz....

= 0 Bardak
Çevrim dışı Çevrim dışı

« Yanıtla #6 : 19 Ocak 2010, Saat 00:11 »

jonny deyince akla tamam şimdi buldum!!

Hemen bnm için şu adlar gelir:

Lie to me- ı love u best- only a man - if we try.. Bu parçalar kefenimde yer alsın noolluuurr Grin
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır

Copyright ©

2007 - 2010 Her hakkı
İstanblues.org'a aittir.

XHTML ve CSS

Bu Sayfalar, XHTML ve CSS
standartlarına uygundur.

Tasarım