= 7 Bardak
Çevrim dışı
|
Tamam. Benim programım ise şöyle; - Ağustos 7'den önce ne olursa varım niteliğinde. 
|
|
|
|
|
|
- Batı Blues demiş, doğu Türkü. Farklı kutuplarda benzer duygular..
|
|
|
|
 = 3 Bardak
Çevrim dışı
|
son durum nedir? bu haftasonu buluşulacak mı?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 = 209 Bardak
Çevrim dışı
|
ben bu haftasonu nöbetçiyim 
|
|
|
|
|
|
Bana fiil-i geçmiş zamanla değil Şimdiki zamanla gelin! Bana yaşanmışlıklarınızla değil Yaşanmamışlıklarınızla gelin Kimsenin tarihinin tozlu sayfalarında güzel ve aydınlık şeyler yazmaz. Bende zamanı karartmaya değil, Zamanda renkleri bulmaya gelin!!!!
Amor,Vuelve de la Muerte...
Queen of metal (müzik en büyük uyuşturucudur)
|
|
|
|
 = 3 Bardak
Çevrim dışı
|
yalan olduk o zaman sanırsam .)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 = 209 Bardak
Çevrim dışı
|
ooofff yaaaa, yalan olmayalım yaaaa  elbet bir gün buluşacağız 
|
|
|
|
|
|
Bana fiil-i geçmiş zamanla değil Şimdiki zamanla gelin! Bana yaşanmışlıklarınızla değil Yaşanmamışlıklarınızla gelin Kimsenin tarihinin tozlu sayfalarında güzel ve aydınlık şeyler yazmaz. Bende zamanı karartmaya değil, Zamanda renkleri bulmaya gelin!!!!
|
|
|
|
 = 3 Bardak
Çevrim dışı
|
ağustos da tatil deyim dedin, höt dedin, het dedin.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 = 209 Bardak
Çevrim dışı
|
doğru ama  şeyyy, yani ağustosun ilk haftası uyar aslında bana, 1 yada 2 si 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 = 3 Bardak
Çevrim dışı
|
yunus emre de vazgeçmediyse bana uyar.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 = 7 Bardak
Çevrim dışı
|
Hop! Ben vazgeçmedim birşeyden.. Sizlersiniz vazgeçen.  Bakın ilk defa gideceğim, çok heyecanlı olacağım. Ha bir de İstanblues T-shirt'ü ile ilgili ufak çaplı bir çalışmam var. Umarım yetişir. Ağustos 7 ve öncesi herşeye tamam derim..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 = 2 Bardak
Çevrim dışı
İü Bilgisayar Mühendisliği Öğrencisi
|
ben gittim 4 bira içtik, 5 bira yazmışlar 33'lük birada 6 ytl biraz pahalı geldi bana, eh öğrenci hali ancak 4 bira içipte 5 bira yazmaları gücüme gitti... bir de fazla blues yoktu gibime... ama genede gidin görün bir sizin beğeniniz daha önemlidir.
33lük bira ve 6TL? Öğrencinin blues neyine zaten...  Neyse şaka bir yana gidip görmek lazım ama sık sıkta gidilmez fiyatlardan dolayı... Her Taksim'e çıkışımda,yolda giderken uğrama planları yaptığım, ama ordan oraya ordan oraya derken bir türlü gitmenin nasip olamadığı yer, ama gidicem  Sanırım gidememe sebebin yol üzerinde ki Dorock?  Queen_of_" Metal" Bu arada Dorock'ta Çarşamba günleri saat 21:30da O.K Band çıkıyor. Tavsiye ederim. Eğlenirsiniz... (50lik bira da 5TL  )
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 25 Temmuz 2009, Saat 02:49 Gönderen: 3rm@N »
|
|
Her ölümlü bir gün blues'u tadacak...
|
|
|
|
 = 209 Bardak
Çevrim dışı
|
yok Erman aksine Durock hiç sevmiyorum diyebilirim, tabi arada gidiyoruz yalan yok sağlam gruplar sahne alıyor vs. Oldschool daha tatlı bi mekan. buluşma başlığınıda açmışız, 1 ağustosa blues live bardayız. tekrardan duyrulur 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 = 0 Bardak
Çevrim dışı
|
Beyler bayanlar blueslive'da bira fiyatlarını güssel bir aydınlatalım mı?::: şişe 33 efes 4 ytl şişe efes 50 lik 5 ytl hani şu tombul olanlardan mekan haftaiçi tüm gün ve haftasonları da saat:22.00'ye kadar aynen bu fiyatta... veee hiç giriş ücreti yok ve nefis blues grupları çalan harika mekan... 22.00'den sonra o dediğiniz fiyatlar...girişi olmayan ve diğer canlı müzik mekanlarının fiyatlarına göre gayet iyi bir fiyat deriz biz buna...isteyen erken gitsin demlensin daha ne...
mekandaki ....hn'la konuştuğumda ön rezervasyon yapan gruplarda özel indirimlerle haftasonunda 22.00'den sonrada indirimli içebilir.mesela ekşisözlük tayfasından bir arkadaş sürekli happy hour fiyatlarından içtiklerini söyledi...tamam sanırım.haa rezervasyon için 215 13 23
bu mekanı seviyorum ve gittiğinizde müthiş mutlu oluyorsunuz.müzikler, ortam,samimiyet hoş doğrusu...bu haftasonu yaptığınız buluşmayı kaçırmışım umarım bir sonraki blueslive buluşmasında bende varım...
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 03 Ağustos 2009, Saat 04:59 Gönderen: foxy »
|
|
|
|
|
|
 = 209 Bardak
Çevrim dışı
|
rezervasyon için çok aradım ama açan olmadı, bizde gittik öyle kafadan ama yerimiz güzeldi 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 = 3 Bardak
Çevrim dışı
|
hastasıyım blues live'ın (Y)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 = 0 Bardak
Çevrim dışı
uzun bir aradan sonra tekrar birleştik
|
canlı blues ve rock'n roll performans yapabileceğimiz mekan varmı arkadaşlar bilgilendirirseniz sevinirim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 = 7 Bardak
Çevrim dışı
|
Here you in boy! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 = 0 Bardak
Çevrim dışı
uzun bir aradan sonra tekrar birleştik
|
arkadaşlar uzun zaman sonra tekrar toplandık bi dinleyin bakalım beğenecekmisiniz www.superstitions.tr.gg yorumlarda istediğiniz kadar acımasız olabilirsiniz.bu dikkate alındığımızı gösterir ve bize güç verir.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 = 81 Bardak
Çevrim dışı
Kendimi Bulduğum Heryerdeyim...
|
arkadaşlar uzun zaman sonra tekrar toplandık bi dinleyin bakalım beğenecekmisiniz www.superstitions.tr.gg yorumlarda istediğiniz kadar acımasız olabilirsiniz.bu dikkate alındığımızı gösterir ve bize güç verir. sevgili superstition, türkiye'de blues kategorisinde grubunla ilgili her türlü materyali paylaşman temennisiyle... ayrıca güzel bir gruba benziyorsunuz teşekkürler 
|
|
|
|
|
|
Kendimi Bulduğum Heryerdeyim... "Blues kendini bulmaktır, özüne dönmektir..."
|
|
|
|
 = 7 Bardak
Çevrim dışı
|
Çalışmalırınızı beğenerek dinledim. Çok da sevdim. Enstrumanlarınızın tonu çok iyi ve tok geliyor. Yolunuzun tekrar açılması dileğiyle 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pedro
Süresiz Uzaklaştırıldı.
 = 1 Bardak
Çevrim dışı
Tanrı Kral 'ı Korusun!..
|
idare eder..
|