|
|
|
 = 216 Bardak
Çevrim dışı
Kingus Kick Ass..!!
|
stuish haber için teşekkürler + Bira O zaman özgür olmuş olacam ve büyük ihtimal gidicem  Eminim İstanblues'dan da gidicek olacaktır o yüzden o zaman geldiğinde topluca birşeyler yapalım derim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 = 5 Bardak
Çevrim dışı
|
Eyvallah abi bira için  Ben de gitmeye odakladım kendimi, büyük söylemek istemiyorum  Dediğin gibi sitece tayfa olarak bir şeyler yaparız, çok da güzel olur derim 
|
|
|
|
|
|
Everybody, knows what the blues is all about It's the pain you can't live with It's the woman you can't live without
|
|
|
|
 = 216 Bardak
Çevrim dışı
Kingus Kick Ass..!!
|
Bilet fiyatlarına bakın hele, abov..  1. Kategori: 370,00 TL (Sahne Önü) 2. Kategori: 265,00 TL (VIP 1 - VIP 3) 3. Kategori: 215,00 TL (VIP 2 - VIP 4) 4. Kategori: 99,00 TL (Normal Bilet - İndirimli Dönem)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 = 2 Bardak
Çevrim dışı
İü Bilgisayar Mühendisliği Öğrencisi
|
Ben muhtemelen bir kaç gün içerisinde almaya çalışacağım bileti. Manevi babam gelecekmiş, kaçırmak istemem 
|
|
|
|
|
|
Her ölümlü bir gün blues'u tadacak...
|
|
|
|
 = 5 Bardak
Çevrim dışı
|
Valla ben aldım gitti bile beyler, bekleyemezdim 
|
|
|
|
|
|
Everybody, knows what the blues is all about It's the pain you can't live with It's the woman you can't live without
|
|
|
|
 = 0 Bardak
Çevrim dışı
|
Bu haberi yaklaşık 1.5 ay önce duymuştum. Ben de bu konsere gideceğim. Şu an bunun için para biriktiriyorum. Umarım ben parayı denkleştirene kadar biletler tükenmez. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 = 2 Bardak
Çevrim dışı
İü Bilgisayar Mühendisliği Öğrencisi
|
Fazladan bir bilet aldım, biletler tükenirse satarım... 
|
|
|
|
|
|
Her ölümlü bir gün blues'u tadacak...
|
|
|
|
 = 0 Bardak
Çevrim dışı
|
Bana sat istersen 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 = 0 Bardak
Çevrim dışı
|
cok pahalı...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 = 3 Bardak
Çevrim dışı
Little Wing
|
Aslında Clapton için normal diyebiliriz bu fiyatlara fakat özellikle öğrenciler için (kendim öyle olduğum için iyi biliyorum (: ) gerçekten zor olucak, bakalım ne yapıcaz yemeden içmeden kesildik ama gene de biriktiremiyoruz bir kaç eşya satmak gerekecek sanırım.
Konser ise eminim ki şüphe duymaya bile gerek yok ki muhteşem olucaktır fakat merak ettiğim konserde çalınacak parçalar neler? Bir bilginiz varmıydı acaba?
|
|
|
|
|
|
Machine guunn yeaah yeahh yeahh
|
|
|
|
 = 0 Bardak
Çevrim dışı
|
Aynen Clapton için çok normal bn bu yaz Santana'daydım konserde 13.000 insan varmış ya  sahne önü 250 liraydı. Bence Slow finger'a değer  Kaç kere izleme şansımız olucak ki?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 = 5 Bardak
Çevrim dışı
|
Aslında Clapton için normal diyebiliriz bu fiyatlara fakat özellikle öğrenciler için (kendim öyle olduğum için iyi biliyorum (: ) gerçekten zor olucak, bakalım ne yapıcaz yemeden içmeden kesildik ama gene de biriktiremiyoruz bir kaç eşya satmak gerekecek sanırım.
Konser ise eminim ki şüphe duymaya bile gerek yok ki muhteşem olucaktır fakat merak ettiğim konserde çalınacak parçalar neler? Bir bilginiz varmıydı acaba?
Turun ilk konseri 18 Mayıs'ta Birmingham da gerçekleşecek. İstanbul konseri de turun en son konseri, yani bize gelene kadar ne çalacakları ortaya çıkar. Şimdilik ben bişey duymadım, bilen duyan dostlar bizden esirgemesse çok seviniriz 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 = 216 Bardak
Çevrim dışı
Kingus Kick Ass..!!
|
Evet bende biletimi aldım, heyecanla beklemekteyiz.. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 = 1 Bardak
Çevrim dışı
|
Yeni gitar alacak kadar parası olmayanların yarattığı müziği, bi konser bileti, gitar fiyatı kadar olanlar tekeline almış...
|
|
|
|
|
|
NecrOnur
|
|
|
|
 = 7 Bardak
Çevrim dışı
|
arkadaş çok çok doğru söyledin çok pahallı!
|
|
|
|
|
|
roll or die .!!.
|
|
|
|
 = 16 Bardak
Çevrim dışı
|
Dayım arayıp sana bilet alacaktım sürpriz olarak Clapton konserine ama gene de bir sorayım dedim işin vardır diye istanbul'a gelebilir misin diye sordu.ve bizzat ben sınavım var dedim.ah be.ulan ah be.bildiğin bilet,Clapton bileti sıcak sıcak.yüreğim dağlandı.eğitim şart mı demeliyim kendimi avutmak için.napayım siz söyleyin. =/
|
|
|
|
|
|
belki de yeraltında yaşıyordu aşk sırf bu yüzden öldürebilir biri kendini ki öldürmüştü sırf bu yüzden bir çocuğun başı düşer gitarına ki düştü ve yüzünde kahredici bir gülümseme.
|
|
|
|
 = 216 Bardak
Çevrim dışı
Kingus Kick Ass..!!
|
Büyük talihsizlik 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 = 2 Bardak
Çevrim dışı
|
ölmez sağ kalırsam, tears in heaven'ı canlı dinlicem
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 = 0 Bardak
Çevrim dışı
|
millet, ericle konuştum az önce. yavuzdan 2 şarkı coverlıcakmış biri seni çok istiyorummuş diğeri de sürprizmiş..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|