= 216 Bardak
Çevrim dışı
Kingus Kick Ass..!!
|
|
« : 06 Şubat 2010, Saat 15:15 » |
|
Hürriyet'te okuduğum habere göre: "Amerikan folk müziğinin en ünlü isimlerinden Bob Dylan, tam 21 yıl sonra konser için İstanbul'a geliyor. 24 Haziran 1989'da ülkemizde konser veren 69 yaşındaki sanatçı, yine 24 Haziran'da dünya turnesi kapsamında, Echoes Production organizasyonuyla ülkemize gelecek." Eric Clapton konserinden hemen sonra Bob amcayla coşarız  Süper..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 = 62 Bardak
Çevrim dışı
|
inanılmaz bir haber yahu,heyecanlandırıyor insanı=)
|
|
|
|
|
|
autumn leaves
|
|
|
|
 = 216 Bardak
Çevrim dışı
Kingus Kick Ass..!!
|
Ancak bir başka gazwtw haberinde ise şöyle deniyor: "Geçen hafta gazetelerin kültür servislerini en çok heyecanlandıran haber dört kelimeden ibaretti 'Bob Dylan Türkiye'ye geliyor!' Pozitif organizasyonuyla mayıs sonunda İstanbul'da bir konser vereceği söylenen, dünyada protest-folk müziğin yaşayan belkide en büyük ismi Bob Dylan'ın gelişini haber veren ise müzik yazarı Mehmet Tez (twitter.com/MehmetTez) oldu. 2 Şubat'ta 'Bob Dylan mayıs sonunda İstanbul'da!' diyen Tez, Twitter'ı karıştıran bu cümleden sonra "Efendim bilgiler haberdedir şimdilik. Tek Tek mesaj atmayın!" diye yazmış..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 = 3 Bardak
Çevrim dışı
Little Wing
|
Neleri satsam acaba para bulmak için? Kendimden başlasam mı 
|
|
|
|
|
|
Machine guunn yeaah yeahh yeahh
|
|
|
|
 = 3 Bardak
Çevrim dışı
blues bir şarkıdır, ama çok güzel bir şarkı
|
325,00 TL ve 270,00 TL lik biletler kalmış sadece. Her gün Lidyalılara küfretmekten gına geldi valla. Şimdi iki üç sosyetik tip sırf Bob Dylan konserine gitmek için giderler ben kahrolurum. Kaldı 27 gün.
|
|
|
|
|
|
Dünya'nın açgözlü tecavüzünden doğan dadaist çocuklar
|
|
|
|
 = 216 Bardak
Çevrim dışı
Kingus Kick Ass..!!
|
Biletler ilk haftada tükendi malesef, aynı dertten muzdaribiz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 = 3 Bardak
Çevrim dışı
blues bir şarkıdır, ama çok güzel bir şarkı
|
much more cup of bira diyorum daha da lanetliyorum  bu arada bob dylan'ın offical sitesindeki konser duraklarına bakınca oldukça özel bir dünya turnesi olacak sanırım. ben emekli oluyoruma mı hazırlıyor nedir. 
|
|
|
|
|
|
Dünya'nın açgözlü tecavüzünden doğan dadaist çocuklar
|
|
|
|
|