= 216 Bardak
Çevrim dışı
Kingus Kick Ass..!!
|
|
« : 14 Haziran 2008, Saat 10:43 » |
|
Blues müzik tarihinin efsane ismi Mark Knopfler, Shop&Miles’ın sponsorluğunda, BKM – Radyo Eksen ve GNL organizasyonu ile Turkcell Kuruçeşme Arena’da İstanbullu rockseverlerle buluştu.Blues müziğin önemli isimlerinden Mark Knopfler, İstanbul’da konser verdi. 29 Mart’ta başladığı 2008 turnesinin 62. konserini İstanbul’da gerçekleştiren efsanevi rock yıldızı, Bulgaristan konserinin ardından İstanbullu rock severlere müzik ziyafeti çekti. Blues tarihinin unutulmaz isimlerinden Mark Knopfler, Dire Straıts’le yaptığı ölümsüz şarkılarını ilk kez geldiği Türkiye’de boğaza karşı söyledi. 1991 tarihli son Dire Straits albümünün ardından gruptan ayrılan sanatçı, 12 yıldır kariyerine solo çalışmalarla devam ediyor. 1977 yılında kurduğu Dire Straits grubuyla Money For Nothing ve Sultan Of Swing gibi onlarca unutulmaz şarkıya imza atan Knopfler, Rolling Stone dergisinin “tüm zamanların en iyi 100 gitaristi” listesinde yer alıyor. 1978 - 1996 yılları arasında Dire Straits grubu ile 13 albüm çıkaran ve turneleriyle dünyayı gezen Mark Knopfler, solo çalışmaları ile de bugüne dek 8 albüm çıkardı. Dire Straits’in eski gitaristi ve solisti Mark Knopfler, 1978 - 1996 yılları arasında grupla birlikte 13 albüm çıkardı. Dire Straits albümünün ardından kariyerine tek başına devam eden Knopfler’ın 8 solo albümü bulunuyor. Alıntıdır : Ntv
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 05 Temmuz 2008, Saat 12:23 Gönderen: Hoochie Coochie Man »
|
|
|
|
|
|
 = 38 Bardak
Çevrim dışı
|
"Gidemedim sarı Saçlım, Senin konserine, Hep kıskandım seni elden, Seni izleyebilenlerden." =/
|
|
|
|
|
|
"Yüzünden başlasam gitmeye uzaklara, duymasam kimseyi" Seryat "Progressychedelic™ & Psychegressive™" Barrett
|
|
|
|
 = 16 Bardak
Çevrim dışı
|
anam ben de gidemedim ya  mark knopflerrr 
|
|
|
|
|
|
belki de yeraltında yaşıyordu aşk sırf bu yüzden öldürebilir biri kendini ki öldürmüştü sırf bu yüzden bir çocuğun başı düşer gitarına ki düştü ve yüzünde kahredici bir gülümseme.
|
|
|
|
 = 2 Bardak
Çevrim dışı
|
Konseri "AYAKTA" izledim. Volümü çok azdı. Money for Nothing diye ısrarla bağırmamıza rağmen çalmadı. Sahnede tam 2 saat (dakikası dakikasına!) kaldılar. Mark mükemmel çaldı, diğer avrupa turnelerindekinin aksine hiç detone olmadan söyledi. Turkcel kuruçeşme arena rezaletti. Bir bira almak için 1 saat bekledik! Millet motorla gelmiş biz arabayı park edelim diye acaip eziyet yaşadık. Mark'ı 300metreden dinledim ama elektriği so far a way dışında alamadım. Seyirciyle diyalog çoz zayıftı. Ölmeden önce canlı görmüş oldum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 = 0 Bardak
Çevrim dışı
|
arkadaşlar ben mark knopflerin türkiyeye geleceğini duyunca kaldım öyle. çok büyük bir hayranıyım abimde öyle tabi. öncelikle şunu söyliyim konseri en önde izledik. benim için rüya gibi bir geceydi. muhteşemdi. money for nothing i çalmamasının sebebi ise o parça dire straits grubunun trade mark parçası olması. gerçekten de o parça grup olmadan da söylenemez diye düşünüyorum. ayrıca romeo and juliet parçasında tutamadım kendimi ağladım.. herşeye rağmen çok güzeldi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 = 0 Bardak
Çevrim dışı
|
arkadaşlar kendi havlusunu atacaktı ama son anda vazgeçti  eğer atsaydı tam üstüme geliyordu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 = 86 Bardak
Çevrim dışı
|
telegraph road en keyif aldığım şarkı'ydı Tişört olayını hatırlayamadım ben
Not:Banka kuyruğu gibi olan İçeçek sıralarında bulunduğum süre zarfın da o olay yaşanmış olabilir
|
|
|
|
|
|
Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I\\\'m not sure about the former.
|
|
|
|
 = 0 Bardak
Çevrim dışı
|
tişört değil havlu terini isldikten sonra atıcak gibi oldu ama atmadı.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 = 1 Bardak
Çevrim dışı
|
"speedway at nazareth" ve "telegraph road" gecenin en iyileriydi. avrupa turnesi setlistinde bulunan "postcards from paraguay"ı çalmaması gecenin tek eksiği oldu. seyirci ise çalmayacağını bile bile "money-for-nothing" diye dakikalarca tempo tuttu. aslında "sultans of swing"i canlı canlı dinlemek bile bana yeterdi. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 = 1 Bardak
Çevrim dışı
maria
|
bende gidemedim :/
|
|
|
|
|
|
Bir kadın bir adamı terk etmeseydi blues doğmazdı
|
|
|
|
 = 81 Bardak
Çevrim dışı
Kendimi Bulduğum Heryerdeyim...
|
bu konser benim hayatımı kurtardı zira hayatta veremeyeceğim tersi mark knopfler konserine bilet ısmarlama sözü vererek hocama geçtim  nitekim bileti ısmarladım ancak ben gidemedim 
|
|
|
|
|
|
Kendimi Bulduğum Heryerdeyim... "Blues kendini bulmaktır, özüne dönmektir..."
|
|
|
|
 = 4 Bardak
Çevrim dışı
Milkcow What on earth is wrong with you?
|
Yıllarca Knopfler dinledim, çaldım ve onu çok beklemiştim ve en sonunda geldi. Ancak benim için utanç verici bir konserdi. Kuruçeşme Arena zaten rezalet biryerken, insanların konser seyretmeyi bilmemeleri, kendi aralarında sırf direstraits parçalarını az çaldı diye sohbet etmeleri ve sırf bu kuru gürültüden Local Hero'yu adam gibi dinleyememek beni çıldırttı. Sanırım Mark .knopfler'da çok keyif almamıştır. Bence bu konser outdoor bir bölgede olmamalıydı gerçi kapalı bir yer olsa adamı ağırlayacak pek biryerde var mı bilmiyorum ama hayal kırıklığına uğradım. Bir örnekte bilmiyorum birtek benim başımamı geldi ama knopfler mükemmel bir şarkısını çalarken önümdeki adamları WarCraft oyunu tartışıyordu bağıra bağıra gerisini siz düşünün...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|