= 2 Bardak
Çevrim dışı
|
Yine güzel bir festivaldi. Terry Evans'ın gitaristi Slick Willie'ye hayran kaldım. Bir baktım ki albümü satılıyor. Edindim ve dünden beri aralıksız bu albümü dinliyorum. Yalnız ne yazık ki onlar imza dağıtırken ben Shemekia Copeland'in sahneye çıkmasını bekliyordum çünkü bu sene konserler arası diğer yıllara oranla daha kısaydı.
|
|
|
|
|
|
In God We Thrust...
|
|
|
|
 = 4 Bardak
Çevrim dışı
|
off off, bu hafta yaşadığım hayli can sıkıcı bir olay nedeniyle gidemedim. Ama resimlere bakım güzelce bir iç geçirdim diyebilirim. Umarım seneye orda olurum. off off
|
|
|
|
|
|
Everybody, knows what the blues is all about It's the pain you can't live with It's the woman you can't live without
|
|
|
|
 = 6 Bardak
Çevrim dışı
|
Evet. İmza almaya mı gidelim sahne'de mi duralım derken Shemekia Copeland çıktı sahneye. Hatta ben bir ara sol ön kapıdan sahne arkasına geçip imza almaya yelteniyodum ki güvenlik görevlisi kucakladı beni
|
|
|
|
|
|
- Batı Blues demiş, doğu Türkü. Farklı kutuplarda benzer duygular..
|
|
|
|
 = 3 Bardak
Çevrim dışı
|
ama fena eğlendik. güvenlik görevisli ne komikti; "ben size yardımcı olucam çıkışta" ahhaha
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 = 1 Bardak
Çevrim dışı
|
Ankara için kapı açılışı 18.30 yazıyo peki konser daha sonra mı başlıyo habaeri olan war mı ??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 = 6 Bardak
Çevrim dışı
|
Ankara için kapı açılışı 18.30 yazıyo peki konser daha sonra mı başlıyo habaeri olan war mı ??
Kapı açılışından 1 saat sonra başlıyor...
|
|
|
|
|
|
- Batı Blues demiş, doğu Türkü. Farklı kutuplarda benzer duygular..
|
|
|
|
 = 13 Bardak
Çevrim dışı
|
18 in kıyısındakiler giremiyecekmi şimdi  gerçekten gitmeyi çok isterdim... Sıkış o inanmayın, her sene tüyü bitmemiş bir ton reşit olmayan genç bulunuyor festival alanında..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|