= 6 Bardak
Çevrim dışı
|
|
« : 19 Ekim 2009, Saat 00:02 » |
|
Her yıl heyecanla beklenen ülkemizin yegâne blues festivali Efes Pilsen Blues Festival yola çıkmaya hazır. Türün değerleri müzisyenlerini -kaliteli bir organizasyon eşliğinde ve en önemlisi de İstanbul odaklı olmadan- ülke genelinde dinleyiciyle buluşturan festival şu günlerde 20. kez yollara düşmeye hazırlanıyor.
Efes Pilsen Blues Festival 20 Programı
16 Ekim 2009 Antalya / Divan Talya / Bilet fiyatı 20TL 17 Ekim 2009 Konya / Dedeman Hotel / Bilet fiyatı 15TL 19 Ekim 2009 Kayseri / Hilton / Bilet fiyatı 15TL 21 Ekim 2009 Kıbrıs – Girne / Jasmine Court Hotel-Disco / Bilet fiyatı 20TL 23 Ekim 2009 Mersin / Mer-Yat Armada Center / Bilet fiyatı 20TL 24 Ekim 2009 Adana / HiltonSA / Bilet fiyatı 20TL 26 Ekim 2009 Gaziantep / Kalender Plaza / Bilet fiyatı 15TL 27 Ekim 2009 Diyarbakır / Demirok Tesisleri / Bilet fiyatı 15TL 28 Ekim 2009 Malatya / Anemon Hotel / Bilet fiyatı 15TL 30 Ekim 2009 İstanbul / Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı Rumeli Salonu / Bilet fiyatı Ön Satış: Tam: 30 TL Öğrenci / Kapıda: Tam: 35 TL Öğrenci: 20 TL 31 Ekim 2009 İstanbul / Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı Rumeli Salonu / Bilet fiyatı Ön Satış: Tam: 30 TL Öğrenci / Kapıda: Tam: 35 TL Öğrenci: 20 TL 3 Kasım 2009 Çanakkale / Kolin Hotel / Bilet fiyatı 15TL 4 Kasım 2009 Balıkesir / Asya Pamukçu Termal Otel / Bilet fiyatı 15TL 6 Kasım 2009 Bursa / Bursa Suare / Bilet fiyatı 20TL 7 Kasım 2009 Kocaeli / Şehir Restoran / Bilet fiyatı 20TL 8 Kasım 2009 Edirne / Karabıçak Residence / Bilet fiyatı 15TL 11 Kasım 2009 Trabzon / Zorlu Grand Hotel / Bilet fiyatı 15TL 13 Kasım 2009 Ankara / Bilkent Otel Bilet fiyatı Ön Satış: Tam: 30 TL Öğrenci: 20 TL / Kapıda: Tam: 35 TL Öğrenci: 25 TL 14 Kasım 2009 Ankara / Bilkent Otel / Bilet fiyatı Ön Satış: Tam: 30 TL Öğrenci: 20 TL / Kapıda: Tam: 35 TL Öğrenci: 25 TL 17 Kasım 2009 Eskişehir / 222 Park / Bilet fiyatı 20TL 18 Kasım 2009 Denizli / Richmond Pamukkale SPA Hotel / Bilet fiyatı 15TL 20 Kasım 2009 İzmir / Hilton / Bilet fiyatı Ön Satış: Tam: 30TL Öğrenci: 20TL / Kapıda: Tam: 35TL Öğrenci: 25 TL 21 Kasım 2009 İzmir / Hiton / Bilet fiyatı Ön Satış: Tam: 30TL Öğrenci: 20TL / Kapıda: Tam: 35TL Öğrenci: 25TL
Biletler Biletix'de
http://www.efesblues.com/
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 31 Ekim 2009, Saat 07:15 Gönderen: Onursal »
|
|
- Batı Blues demiş, doğu Türkü. Farklı kutuplarda benzer duygular..
|
|
|
|
 = 2 Bardak
Çevrim dışı
İü Bilgisayar Mühendisliği Öğrencisi
|
Emre bu istanbul'dakilerin öğrenci bilet fiyatları 20mi? yazmıyorda...(ön satış)
Düzeltme: Evet 20TL imiş öğrenci bileti. İki gün için geçerli mi acaba yoksa her gün ayrı mı? Bir yanım git süper olacak diyor, diğer yanım süper müper otur dersini çalış bir kaç gün sonrasında vizelerin başlıyor diyor:S
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 19 Ekim 2009, Saat 09:25 Gönderen: 3rm@N »
|
|
Her ölümlü bir gün blues'u tadacak...
|
|
|
|
 = 6 Bardak
Çevrim dışı
|
Evet düzelttim.
Biletler tek gün için geçerli. Biletix'den alırsan 22,50 TL'ye denk geliyor.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 = 0 Bardak
Çevrim dışı
|
18 yaş sınırı var mı ?Daha önce gidenler hatta varsa 18 yaşını doldurmamış gidenler varsa cevaplasınlar lütfen 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 = 6 Bardak
Çevrim dışı
|
- 18 Yaş sınırı vardır.
Şu anda bilet elimde. Evet böyle bir uygulama var.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 = 0 Bardak
Çevrim dışı
|
neden 18 yas sınırı var yahu:(
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 = 2 Bardak
Çevrim dışı
|
malatyaya gelmesi süper konser için vandan gitmeyi düşünüyorum
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 29 Ekim 2009, Saat 12:16 Gönderen: mrtsh »
|
|
|
|
|
|
 = 0 Bardak
Çevrim dışı
|
18 in kıyısındakiler giremiyecekmi şimdi  gerçekten gitmeyi çok isterdim...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 = 2 Bardak
Çevrim dışı
|
Veli ile gidilebiliyor olması lazım, Metallica konserinde öyleydi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 = 1 Bardak
Çevrim dışı
|
Çok istiyorum gitmeyi, tarihler uymaz diye düşünüyodum ancak tam da vizelerin bittiği haftaya denk geliyormuş.Çok büyük bi ihtimalle İzmir'den katılacağım.
Bi an "ulan vizelerden yırttık ama kurban bayramına denk gelmesin" dedim ama ohhh.Ona da denk gelmiyor.Süper...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 = 2 Bardak
Çevrim dışı
|
Çok istiyorum gitmeyi, tarihler uymaz diye düşünüyodum ancak tam da vizelerin bittiği haftaya denk geliyormuş.Çok büyük bi ihtimalle İzmir'den katılacağım.
Bi an "ulan vizelerden yırttık ama kurban bayramına denk gelmesin" dedim ama ohhh.Ona da denk gelmiyor.Süper...
Şanslısın diyelim o zaman benim tam vize başlangıcında
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 = 2 Bardak
Çevrim dışı
|
Yanlış yönlendirmek gibi olmasın ama ben ilk Blues Festivaline 17 yaşındayken gitmiştim, yıl 2000'di. Yanımda babam vardı ve bir sorun yaşamamıştım... Metallica'da durum farklıydı. Stadyum konserleri ve büyük arena konserleri 18 yaşından küçükleri -bazı organizasyonlar hariç- kabul ediyor. Hele yanında bir ebeveyn varsa işler daha da tıkır.
|
|
|
|
|
|
In God We Thrust...
|
|
|
|
 = 0 Bardak
Çevrim dışı
|
adanadan gıden varsa velım olsunnn 17 yasındaım 18 olunca bndesızın velınz olur yardım plss.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 = 6 Bardak
Çevrim dışı
|
adanadan gıden varsa velım olsunnn 17 yasındaım 18 olunca bndesızın velınz olur yardım plss.
Arkadaşım şu Türkçe'yi bir de düzgün kullansan. Artık biz uyarmaktan bıktık. Msn ağızı ile yazışmayalım lüften!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 = 0 Bardak
Çevrim dışı
|
Kusura bakma lutfen bır daha olmaz. benı ilk defa sız uyardınız kusuruma bakma.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 = 171 Bardak
Çevrim dışı
The blues are the roots
|
Kişisel algılamayın. Genel olarak kötü Türkçe kullanımını uyarıyoruz. Dikkat ederseniz çok iyi olur. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 = 171 Bardak
Çevrim dışı
The blues are the roots
|
Ha ha yaşımız ortaya çıkacak ama ben de 17 yaşında gitmiştim. İlk önce almamışlardı ama bir şekilde 3. 4. denemeden sonra girebildik içeri. Aslında organizatörlerin biracık kolaya kaçması bunun nedeni. Medeni ülkelerde mekana girişi kısıtlamak yerine mekan içerisinde alkollü içecek satışında dikkatli oluyorlar. Bizim organizatörlerimiz ise uğraşmak istemediği için bu yola başvuruyor genelde bu tür konserlerde. Yanlış yönlendirmek gibi olmasın ama ben ilk Blues Festivaline 17 yaşındayken gitmiştim, yıl 2000'di. Yanımda babam vardı ve bir sorun yaşamamıştım... Metallica'da durum farklıydı. Stadyum konserleri ve büyük arena konserleri 18 yaşından küçükleri -bazı organizasyonlar hariç- kabul ediyor. Hele yanında bir ebeveyn varsa işler daha da tıkır.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 = 1 Bardak
Çevrim dışı
|
20 Kasım 2009 Cuma günü saat 18:30'da İzmir Hilton'da olacağımı gösteren biletim elimde artık(:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 = 0 Bardak
Çevrim dışı
|
bugün gelen ya da gelmek isteyen var mı? 
|
|
|
|
|
|
The Blues overtook me
|
|
|
|
 = 6 Bardak
Çevrim dışı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|