= 7 Bardak
Çevrim dışı
|
|
« : 31 Temmuz 2008, Saat 03:11 » |
|
Ray Charles Robinson un hayatini konu alan mukemmel bir film. oyunculuk, gerçekçilik çok güzel uyusturucunun uzerinde biraz fazla durulmasi hos olmamis belki de gercekten oyleydi kim bilir. ray charles in yildizini parlatan atlantic record dan ahmet ertegun de film de oldukca geciyor ki mess around sarkisi da ahmet ustadinmis. cok guzel
izlemenizi siddetle tavsiye ederim efendim.
http://www.imdb.com/title/tt0350258/
|
|
|
|
|
|
roll or die .!!.
|
|
|
|
 = 86 Bardak
Çevrim dışı
|
Evet Çok güzel filmdi bu film.Hit the road jack sahnesi özelikle izlenmeli
|
|
|
|
|
|
Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I\\\'m not sure about the former.
|
|
|
|
 = 20 Bardak
Çevrim dışı
|
Gerçekten güzel bir filmdi. Ray charles'ın bu kadar çapkın olduğunu bilmezdim mesela filmde karakteri ve kişiliği oldukça iyi işlenmiş. Filmde Ahmet ertegün'ün ne kadar babacan bi adam olduğunun vurgulanmasıda çok hoş olmuş.
|
|
|
|
|
|
Gün olur, başıma kadar mavi; Gün olur başıma kadar güneş; Gün olur, deli gibi...
|
|
|
|
 = 7 Bardak
Çevrim dışı
|
a bunu dun gece tvde vermişler biraz gec denk geldim. cidden guzell. ray charles : ahmet. what kind of name is it? atmet ertegun: well i'm turkish 
|
|
|
|
|
|
roll or die .!!.
|
|
|
|
 = 8 Bardak
Çevrim dışı
|
ben en az 5 kere izlemişimdir.. gerçekten izlenmeli yalnız filmde kardeşini kurtarmıya çalışmıyor bi yerde okumuştum kardeşini kurtarmak için çaba sarf ettigi yazıyordu...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 = 3 Bardak
Çevrim dışı
|
Bu adama karşı hep bi sempatim vardı ama daha önce hiç oturum adam gibi dinlememiştim.Gecenin bi yarsı showtw de görünce bu sefer kaçımıyım dedim.Ve acayip hayıflandım ben bu herifi nasıl ıskladım dinlemeyi nasıl geciktirdim diye.Adam meyersem tam bir cevhermiş.Mütiş mütiş ....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 = 82 Bardak
Çevrim dışı
|
hit the road jack'i konu olan sahnesiyle insanı en azından insan olduğumu düşündüğüm beni etkilemiş muazzam film.. bunun gibi bir güzel film daha vardı Johnny Cash Walk the Line bu film gibi leziz filmdir, buradan duyrulur herkese... Hatta anlatımı benzer bu filmle de..
|
|
|
|
|
|
Kendimi Bulduğum Heryerdeyim... "Blues kendini bulmaktır, özüne dönmektir..."
|
|
|
|
 = 8 Bardak
Çevrim dışı
|
hit the road jack'i konu olan sahnesiyle insanı en azından insan olduğumu düşündüğüm beni etkilemiş muazzam film.. bunun gibi bir güzel film daha vardı Johnny Cash Walk the Line bu film gibi leziz filmdir, buradan duyrulur herkese... Hatta anlatımı benzer bu filmle de..
İki filmi de arka arkaya izlemiştim ama bence Ray çok daha başarılıydı. Yada ray charles ın müziğini johnny cash den daha fazla sevdiğim için bana öyle geldi. bir de yine ray ile aynı döneme denk geliyor 2005 yapımı "Elvis" var. ama sinema filmi değil. Tv için çekildi. 2006'da Elvis rolüyle Jonathan, Altın Küre aldı. Elvis'i Jonathan Rhys Meyers canlandırıyor. Emmy ödüllerine de aday olmuştu o sene. tavsiye edilir...
|
|
|
|
|
|
I remember as a child I used to hear Music that they played Lord with a feel' Some call it folk, some call it soul People let me tell you it was ROCK AND ROLL
|
|
|
|
 = 0 Bardak
Çevrim dışı
|
Ray tüm blues meraklıları için arşivde olması gereken bir film, özellikle o muhteşem parçaların doğuşu inanılmazdı. diğer filmi izlemedim ama en kısa zamanda izleyeceğim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 = 9 Bardak
Çevrim dışı
|
Çok güzel bir film olmuş. Yeni izleme fırsatım oldu. Kesinlikle ve kesinlikle izleyin derim. Jamie Foxx ın performansı muazzam. Henüz izleme fırsatı olmaya herkese tavsiye ederim. Hatta şiddetle tavsiye edeyim 
|
|
|
|
|
|
Everybody, knows what the blues is all about It's the pain you can't live with It's the woman you can't live without
|
|
|
|
 = 2 Bardak
Çevrim dışı
|
bu film çok güzeldi cidden. ben ray charles kimdir bilmeden önce izlemiştim. o filmden sonra bende bi ray charles hayranlığı başladı. (:
|
|
|
|
|
|
 But of the tree of the knowledge of good and evil, thou shalt not eat of it: for in the day that thou eatest thereof thou shalt surely die.
|
|
|
|
|