= 3 Bardak
Çevrim dışı
|
B.B King - Guess Who John Lee Hooker - Boom Boom
Ve asıl vazgeçilmezim "Little Wing" idir. Tüm coverını da dinlemişimdir. Tabii yayınlanmayanlar hariç (:
|
|
|
|
|
|
Machine guunn yeaah yeahh yeahh
|
|
|
|
 = 0 Bardak
Çevrim dışı
|
Buddy Guy-Sweet Home Chicago Cream-Sunshine of Your Love Chuck Berry- Johny Be Good Derek and the Dominos-Layla Derek and the Dominos-Let It Rain
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 = 74 Bardak
Çevrim dışı
|
evet yaa little wing sihirli bir parça..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 = 0 Bardak
Çevrim dışı
|
B.B. KİNG -BLUE BOYS TUNE
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 = 9 Bardak
Çevrim dışı
|
Şu aralar Double Trouble a takmış durumdayım  Eric Clapton'ın hem Otis Rush'la hem diğer üstadlarla çaldığı versiyonlarına sardım
|
|
|
|
|
|
Everybody, knows what the blues is all about It's the pain you can't live with It's the woman you can't live without
|
|
|
|
 = 3 Bardak
Çevrim dışı
|
Onu da Çalarız ...  )
|
|
|
|
|
|
“Blues is easy to play, but hard to feel” Jimi Hendrix
|
|
|
|
 = 9 Bardak
Çevrim dışı
|
aklımda kurmuyo değilim abi  en kısa sürede teklifi sunacaktım 
|
|
|
|
|
|
Everybody, knows what the blues is all about It's the pain you can't live with It's the woman you can't live without
|
|
|
|
 = 25 Bardak
Çevrim dışı
|
Bob Dylan-Blowing in the Wind Led Zeppelin-Hepsi
|
|
|
|
|
|
Hayvan
|
|
|
|
 = 3 Bardak
Çevrim dışı
|
rock me baby - bb king eric clapton jimmy vaugahan buddy guy soul man - blues brothers 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 = 9 Bardak
Çevrim dışı
|
1.Yavuz Çetin-Benimle Uçmak İster Misin? 2.B.B King-The Thrill Is Gone 3.The Doors-When The Music's Over 4.Yavuz Çetin-Köle 5.B.B King-Ghetto Woman
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 = 65 Bardak
Çevrim dışı
|
favori parçam olmasa da, bu aralar eric sardinas- treat me right'a fena takıldım.
|
|
|
|
|
|
kötü hava yoktur, yanlış giyim vardır...
|
|
|
|
 = 239 Bardak
Çevrim dışı
|
favori parçam olmasa da, bu aralar eric sardinas- treat me right'a fena takıldım.
Eric Sardinas dinleyen bir hatun  Büş sana aynı adlı albümünü tamamen dinlemeni şiddetle tavsiye ederim, favori parçam ve şuan cep telefonumda aylardır melodi olan "chery bomb" 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 = 65 Bardak
Çevrim dışı
|
Eheh evet Erhan album çok eğlenceli, elime geçirdiğim günden beri dinledim bi çok kez. Ama bu aralar treat me right a çok takıldım, chery bomb da derhal çıkıyor yerinden ve playlist'ime ekleniyor 
|
|
|
|
|
|
kötü hava yoktur, yanlış giyim vardır...
|
|
|
|
 = 239 Bardak
Çevrim dışı
|
Eheh evet Erhan album çok eğlenceli, elime geçirdiğim günden beri dinledim bi çok kez. Ama bu aralar treat me right a çok takıldım, chery bomb da derhal çıkıyor yerinden ve playlist'ime ekleniyor  Hee bir de son olarak "Goin' to the river"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 = 20 Bardak
Çevrim dışı
|
Muddy Waters - Can't Get No Grindin http://www.youtube.com/watch?v=p-LP0r_KKEwSon zamanlarda günde bir kaç defa dinlemeden duramıyorum çok eğlenceli bir parça.
|
|
|
|
|
|
Gün olur, başıma kadar mavi; Gün olur başıma kadar güneş; Gün olur, deli gibi...
|
|
|
|
|