= 11 Bardak
Çevrim dışı
yakın olmak için uzak dur...
|
|
« : 22 Aralık 2008, Saat 20:50 » |
|
Arkadaşlar böyle bir konunun açılmasının yararlı olacağını düşündüm.Benim en son aldığım albüm SMV( Stanley Clarke,Marcus Miller,Victor Votten) ortak yapımı Thunder isimli caz bas altyapılı bir albüm.Votten ve Clarke ın performansını aşırı beğenmekle beraber Miller ın gereksiz atraksiyonları ve aşırı mekanik çalımı şarkıları duygusuzlaştırmış buna rağmen çok iyi bir albüm.Sorun belki bendedir ben biraz da duygu aradığımdan.... Belki siz daha çok beğenebilirsiniz.Albümün en iyi şarkısı Los Tres Homenos..Şidddetle tavsiye ediyorum bu şarkıyı 225 km aynı şarkıyı dinlememize rağmen hiç sıkılmıyorsunuz.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 15 Haziran 2009, Saat 17:45 Gönderen: andalusia86 »
|
|
|
|
|
|
 = 13 Bardak
Çevrim dışı
|
Marcus Miller demişken bu sene istanbul caz festivali kapsamında maslaktaki cemal reşit rey açık havada konser verdi. ben bizzat bu konsere şahit oldum 34 ytl bayıldımj 4. katogoriden izlemiştim sanırsam ama 2. katagoriye gittim tower of power grubu çıktığı zamn. marcus miller blast şarkısıyla başladı o kendi fenderiyle. hayatımda geçirdiğim en baba geceydi. ÖNEMLİ NOT=eğer bir gün cemal reşit reye gidersenis sizden tuvalet ücreti olarak 1 ytl isteyeceklerdir. Bu parayı biz şöle vermedik. cemal reşit rey devletin yeri kamunun yani. ve devlet tuvalete bile fiş kesmesi gerekio ve tuvalletin önünde kasa yoktu. bizde dedik madem devletin yeri fişimizi ver %8 kdvyi hangi hakla cebine atarsın dedik ve vermedik adam bizi durdurmaya çalıştı bağırdı hatta ama sizde böle yapın
|
|
|
|
|
|
Mother will she tear your little boy apart?
|
|
|
|
 = 11 Bardak
Çevrim dışı
|
Ben bu albümü en çok Marcus Miller var diye aldım.Şarkılarını çok severim ona güvenerek aldım ve bu yüzden beklentilerimi pek karşılamadı.Kendi albümlerindeki performansı yoktu.Bunu etrafımdaki en iyi basçılarda söylüyor sadece ben değil.Albümü dinlemeni tavsiye ederim.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 15 Haziran 2009, Saat 17:46 Gönderen: andalusia86 »
|
|
|
|
|
|
 = 13 Bardak
Çevrim dışı
|
Marcus Miller ciddende hafife alınmaması gereken bir müzisyendir. Ben daha onun gibi bir basist görmedim. Slap modasını çıkarmış ve bass gitar çalan arkadaşlara bu işin nede güzel yapıldığını8 gösteren en büyük insanlardandır. Tabi albümü daha dinlemedim ve bir yorum yapamam. Ama sen böle diyorsan ciddende gözle görülür bir eksiklik vardır.Ama bu eksikliğin yünede o kadar çok marcus dan kaynaklandığını sanmıyorum. Çalıştığı müzisyenlerdende kaynaklanıyor olabilir. O albümü kesin alıcam şan. Tavsiyen için çok saol+ bira
|
|
|
|
|
|
Mother will she tear your little boy apart?
|
|
|
|
 = 11 Bardak
Çevrim dışı
|
Eyvallah Syd.Umarım beğenirsin albümü.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 15 Haziran 2009, Saat 17:44 Gönderen: andalusia86 »
|
|
|
|
|
|
 = 6 Bardak
Çevrim dışı
feel & play!
|
fahir atakoğlu- istanbul in blue
|
|
|
|
|
|
heartattack and wine!
|
|
|
|
 = 11 Bardak
Çevrim dışı
|
Empyrium bir folk doom metal grubudur.Ama bir albümleri var ki:İçinde sadece klasik gitar,yan flüt ve çok az vokallerin bulunduğu bir nevi enstrümantel bir albüm çıkarmışlar.Bir çok klasik müzik otoritesi ve sanatçısını hayretler içersinde bırakmıştır.Muhteşem bir albümdür.Klasik gitar ve yan flüte aşık olacağınız bir albüm.İsmi;Where At Night The Wood Grouse Plays.En iyi şarkıları derseniz seçmekte zorlanacağım ama benim favorilerim; Dying Brokenhearted,Wehmut ve The Shepherd And The Maiden Ghost.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 15 Haziran 2009, Saat 17:46 Gönderen: andalusia86 »
|
|
|
|
|
|
 = 48 Bardak
Çevrim dışı
|
En son John Lee Hooker'ın I'm in the mood albümünü hediye olarak aldım en yakın arkadaşıma..o da bana Ella Fıtzgerald'ın my man'ini aldı bana..danışıklı dövüş bizimki=)
|
|
|
|
|
|
mahvolmuş hayatlar olağandır bilgeler için de ahmaklar için de. Ancak o mahvolmuş hayat bizimki olduğunda, işte o zaman farkına varırız intiharların,ayyaşların,hapisane kuşlarının,uyuşturucu müptelaları ve benzerlerinin. C.Bukowski
|
|
|
|
 = 38 Bardak
Çevrim dışı
|
Fairuz Derin Bulut - Arabesk
|
|
|
|
|
|
"Yüzünden başlasam gitmeye uzaklara, duymasam kimseyi" Seryat "Progressychedelic™ & Psychegressive™" Barrett
|
|
|
|
 = 14 Bardak
Çevrim dışı
sadece haykır
|
Rush - Moving Pictures
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 = 11 Bardak
Çevrim dışı
|
Arkadaşlar aldığınız albüm derken sadece satın aldığınız albümleri kastetmiyoruz.İndirdiğiniz hoşunuza giden albümler hakkında da yazabilirsiniz;biz de bilmediğimiz albümleri dinleme fırsatı bulabiliriz 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 15 Haziran 2009, Saat 17:47 Gönderen: andalusia86 »
|
|
|
|
|
|
 = 0 Bardak
Çevrim dışı
|
istanbul blues kumpanyası - kökler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 = 1 Bardak
Çevrim dışı
|
Bende en son B.B. King - King Of The Blues setini aldım : )
|
|
|
|
|
|
Bir köpeğin süslü arabalara ihtiyacı yoktur,büyük evlere yada güzel elbiselere, bir çubuk onlar icin yeterli olur.Bir köpek sizin zengin yada fakir olmanıza , zeki yada aptal olmanıza aldırış etmez.Onlara sevginizi verin onlarda size verecektir . . .
|
|
|
|
 = 1 Bardak
Çevrim dışı
|
Bende en son B.B. King - King Of The Blues setini aldım : )
|
|
|
|
|
|
Bir köpeğin süslü arabalara ihtiyacı yoktur,büyük evlere yada güzel elbiselere, bir çubuk onlar icin yeterli olur.Bir köpek sizin zengin yada fakir olmanıza , zeki yada aptal olmanıza aldırış etmez.Onlara sevginizi verin onlarda size verecektir . . .
|
|
|
|
 = 0 Bardak
Çevrim dışı
|
Bulutsuzluk Özlemi-Zamska
|
|
|
|
|
|
"İnsanı iki şey blues'a iter ya açsındır ya aşıksındır" Muddy Waters (Ben blues'a aç ve aşığım.)
|
|
|
|
 = 1 Bardak
Çevrim dışı
|
Joe Satriani-I just wanna Rock albümünü aldım Satrianinin bu albümde 2 şarkısını (Andalusia ve Asik Vaysel) Aşık Veysel' e adamış olması beni almaya sevkeden unsur oldu. taa amerikadan sivas-şarkışlalı Aşık Veysel imizi keşfedip O na şarkı adamış olması gerçekten etkiledi beni.
|
|
|
|
|
|
İradene hakim, vicdanına tutsak ol...!
|
|
|
|
 = 1 Bardak
Çevrim dışı
Hebele Hübele Kep Küp
|
Joe Satriani-I just wanna Rock albümünü aldım Satrianinin bu albümde 2 şarkısını (Andalusia ve Asik Vaysel) Aşık Veysel' e adamış olması beni almaya sevkeden unsur oldu. taa amerikadan sivas-şarkışlalı Aşık Veysel imizi keşfedip O na şarkı adamış olması gerçekten etkiledi beni.
Professor Satchafunkilus And The Musteri olmasın albümün adı acaba?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 = 1 Bardak
Çevrim dışı
Hebele Hübele Kep Küp
|
valla küfür edebilirsiniz kayabilirsiniz hırsız diyebilirsiniz  haklısınız  albüm almaya ayıracak param yok dostlar.o yüzden sürekli netten dosya çekimi yapıyorum. albüme gelince en son dinlediğim albüm ozzy osborune-black rain, Black Label Society-mafia,Cinderella - Night Songs ayrıca size şunu belirtmek isterim ki:robert trujillo denilen insan üstü mahlukat(ben bu adama harbiden insan demiyorum,nirvanaya varmış ozzy de çalarken)black rain albümü için ozzy ile çalışmıştır.black rain i şiddetle tavsiye ederim. bass ve davulun(mike bordin) oluşturduğu uyumlu bir tok ses,zakk wylde ın parmaklarından dökülen o insanı çıldırtan sololar ve ozzy nin bir adeta ''mephistopheles''leşmesini bu albümde görebilirsiniz. robun bu albümden sonra metallicaya geçmesini hiç ama hiç doğru bulmadım açıkçası ben. metallica kim ozzy kim?kararı siz verin.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 05 Ağustos 2009, Saat 04:57 Gönderen: krucifixion »
|
|
|
|
|
|
 = 2 Bardak
Çevrim dışı
|
Ben de aynı para durumundan müzdaribim.Hem izmir'de blues albümü satan bi yere de denk gelmedim hiç.Ee en son Willie Kent - Every Body Needs Somebody'yi indirdim dün gece.Hatta bi site buldum onu da sizle paylaşayım."Chicago Blues Session Series" diye 60 tane albüm'ü paylaşmışlar.Çok güzel albümler mevcut.İşinize mutlaka yarar.Buyrun: http://www.zona-musical.com/postt119232.html
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 = 2 Bardak
Çevrim dışı
|
Ozzy Osbourne'un Black Rain albümünü iki yaz önce almıştım ve halen başucu albümlerinden birisidir. Yalnız Robert Trujillo konusunda emin değilim. Albümün kartoletinde bas gitarların Blasko tarafından çalındığı yazıyordu. Blasko da benim bildiğim Rob Zombie'nin bas gitaristiydi. Beni bu konuda aydınlatırsan sevinirim...
En son aldığım albüme gelince "Faire, Sweet And Cruell" isimli Elizabethan dönemine ait parçalardan oluşan bir seçki... Erken dönem müziğe olan yoğun aşkımdan ötürü bu albüm şu an dinlemekten eridi resmen. Lute ve soprano için yazılmış parçalardan oluşuyor ve John Dowland, Thomas Ford, Thomas Campion, Francis Pilkington gibi erken dönem bestecilerinin eserlerini içeriyor.
|
|
|
|
|
|
In God We Thrust...
|
|
|
|
|